Brad natural sau brad artificial?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre alegerea bradului de Craciun, oamenii se impart in doua categorii, astfel ca unii isi aleg brazi naturali, altii opteaza pentru brazi artificiali.

Brazii naturali reprezinta urmarea traditiei, asa ca multi sunt cei care opteaza pentru aceasta varianta. Exista si persoane care nu sunt de acord cu taierea brazilor, pentru ca astfel distrug natura, asa ca opteaza pentru brazi Craciun artificiali.

Brazii naturali se scutura si lasa doar mizerie in urma lor in incapere, asa ca acesta este un alt motiv pentru care foarte multa lume incepe sa isi indrepte din ce in ce mai des atentia spre brazii artificiali atunci cand vine vorba despre alegerea pomului ideal pentru Craciun.

Brazii naturali mai au un mare dezavantaj si anume faptul ca nu pot sa fie pastrati foarte mult timp, astfel ca dupa cateva zile ei incep sa se scuture. Acest lucru nu se poate spune insa si despre brazii artificiali care pot fi pastrati si folositi ani de zile. Un brad artificial poate fi utilizat fara probleme 10 – 15 ani.

Deci, acesta este un alt mare avantaj pe care il au brazii artificiali in fata brazilor naturali, asa ca este firesc ca oamenii sa se orienteze din ce in ce mai des spre brazii artificiali.

Mai mult decat atat, brazii artificiali pot fi de diferite tipuri, astfel ca in functie de preferinte fiecare isi poate alege pomul de Craciun perfect.

Exista de exemplu brazi artificiali care au un aspect similar cu cel al brazilor naturali, astfel ca daca nu am stii, am putea baga mana in foc ca acestia sunt brazi naturali.

Apoi exista brazi naturali care au ramurile albe, si se aseamana foarte – foarte mult cu brazii naturali de afara care sunt acoperiti de zapada. Ce poate fi mai frumos decat sa ai in locuinta un astfel de brad?

Poate doar un brad artificial de lux, care poate schimba total aspectul locuintei in preajma sarbatorilor de iarna. Se pot gasi brazi artificiali de lux care arata impresionant, insa trebuie facuta precizarea ca pretul acestora este destul de piperat.

Exista chiar si brazi artificiali cu fibra optica, asa ca persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un asemenea brad trebuie sa stie ca nu mai au nevoie de instalatie. In acest caz, pentru a impodobi bradul, mai au nevoie doar de globuri, si una – doua ghirlande.

Cat despre dimensiunile brazilor artificiali, trebuie precizat faptul ca acestia pot fi inalti, pot avea inaltimi medii sau pot fi scunzi, asa ca fiecare isi poate alege un brad artificial in functie de nevoi si in functie de spatiul liber pe care il are in incapere.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, se pot gasi atat brazi naturali cat si brazi artificiali de Craciun, iar fiecare poate sa faca orice alegere isi doreste. Din toate punctele de vedere insa, cea mai avantajoasa solutie este aceea de a achizitiona un brad artificial de Craciun, care poate fi folosit mai multi ani, iar astfel se pot econonimisi mai multi bani.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…