Care sunt smartphone-urile cu cea mai mare durata de viata a bateriei?

0 Shares
0
0
0

Care sunt smartphone-urile cu cea mai mare durata de viata a bateriei?Cu procesoare lor quad-core si ecranele mari, smartphone-urile nu au fost niciodata mai puternice sau mai avide de putere.

Intr-adevar , specificatiile tehnice  si aplicatiile conteaza, dar la ce bun, daca va pun in situatia de a “vana” o priza pana la pranz ? Daca doriti un smartphone care sa reziste,  va invitam sa aruncati o privire printre telefoanele mobile incluse in lista noastra de mai jos.

Aceste dispozitive au rezistat cel putin 8 ore la testul de durabilitate al bateriei, care presupune navigarea continua pe web la viteza de 4G LTE. S-a stabilit display-ul fiecarui telefon la 150 nits pentru a normaliza luminozitatea si  ne-am asigurat ca fiecare telefon sa aiba bateria incarcata la nivelul de cel putin trei linii.

Convingeti-va singuri care smartphone-uri fac cu adevarat diferenta iar dup ace v-ati convins iI puteti si achizitiona de pe: http://www.accesoriigsm.ro/.

LG G2

Este clar ca LG a construit cel mai recent telefon emblematic al sau ca sa dureze. Daca procesorul sau Snapdragon 800 nu a fost suficient, bateria sa de 3.000 mAh a inregistrat un record de 13 ore si 44 minute la testare. Versiunea AT & T a rezistat 10 ore si 42 minute, în timp ce modelul Verizon  9 ore si 14 minute. Toate aceste rezultate sunt  sunt nemaipomenite. În timp ce  sursa sa de putere  montata in spate si  tastele de volum  nu sunt pentru toata lumea, in general G2 este un telefon Android formidabil construit pentru a ajunge departe .

Nokia Lumia 1520 (AT&T)

[adsenseyu1]

Prima phableta Nokia este o incantare, oferind un ecran glorios  de 6-inch 1080p, un procesor Snapdragon 800  rapid si un aparat foto excelent de 20 MP. Nu-i rau deloc avand in vedere si pretul bun. Dar lucrurile stau din ce in ce mai bine. Lumia 1520 a inregistrat o durata impresionanta de  11 ore si 28 minute la test. Daca va ganditi la Windows Phone si doriti un ecran mare, acesta este o afacere profitabila.

LG G Flex

LG G Flex este unul dintre smartphone-urile cele mai unice ,daca putem spune asa, avand un ecran curbat si flexibil si un spate care se poate “vindeca” singur de  zgarieturile  si urmele minore. Dar nu uitati de rezistenta. Versiunea T-Mobile a G Flex a rezistat aproape 11.5 ore, drept urmare oferindu-va mai mult timp sa va  bucurati de clipuri video  pe generosul sau ecran de 6 inch.

Samsung Galaxy Note 3 (T-Mobile)

În plus fata de sportiv unul dintre cele mai mari si mai stralucitoare ecrane de 5,7 inci de pe piata, Galaxy  Note 3 ofera o durata de viata a bateriei superba. La testul nostru, aceast phableta rezistat eroic timp de 11 ore si 15 minute, oferindu-va o multime de timp in care sa va bucurati  de noile caracteristici Samsung S Pen si  de capacitatile de multitasking  imbunatatite.

Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 isi depaseste predecesorul in mai multe feluri, inclusiv  cu un design rezistent la apa, cititor de amprente si chiar si un monitor de ritm cardiac. Dar acest centru al puterii, poate fi de asemenea  si un campion al rezistentei. Versiunea T-Mobile a S5 a rezistat enorm  timp de 10 ore si 57 minute la testul de baterie. AT & T (09:28),  precum si modelele Sprint  s-au dovedit  rezistente (8:34). Verizon S5 a a rezistat 07:30, valoare care se situeaza inca peste medie.

HTC One M8

Design-ul metalic superb al lui HTC One M8, performantele deosebite si difuzoarele dementiale il fac unul dintre cele mai bune telefoane Android de pe piata. Un alt motiv pentru care  acest dispozitiv este unul de cinci stele este bateria sa de  2600 mAh  care a rezistat 9 ore si 52 minute  in reteaua Verizon. Poate chiar mai mult,10:50 la T-Mobile si se descurca inca excelent  si pe Sprint, 09:26 .

[adsenseyu1]

Motorola Droid Maxx (Verizon)

Droid Maxx este altfel decât alte telefoane Motorola de pe reteaua Verizon, dar  la durata de de viata a bateriei sta inca bine.Bateria sa de 3500 mAh a inregistrat o durata impresionanta de 9 ore si 52 minute. In plus, Maxx are unul dintre cele mai luminoase ecrane de 5 inch de pe piata si comenzi vocale excelente.

HTC One Max

Nu toata lumea vrea un ecran enorm de 5.9-inch la telefonul lor, mai ales atunci cand acesta are o greutate considerabila de aproximativ 218 g. Dar daca va hotarati sa cumparati un HTC One Max, veti fi rasplatit cu aproape 9 ore de viata a bateriei. Alte puncte forte includ un cititor de amprente încorporat care va permite sa lansati aplicatia dorita cu o singura atingere.

Sony Xperia Z1s

Xperia Z1s are un design rezistent la apa ce va permite sa fotografiati sub apa. Si nu trebuie sa va faceti griji in privinta energiei intimpul scufundarilor. Dispozitivul are o autonomie de 9 ore si 19 de minute. Adaugati la acestea si o aplicatie PlayStation plus  o performanra rapida si aveti o multime de motive pentru a alege acest telefon.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…