Ce este uleiul de argan?

0 Shares
0
0
0

Daca va ganditi la momentul in care uleiurile de par au intrat pentru prima data pe scena de stil, probabil ca va veti aminti de uleiul de Argan drept clasicul instant care a luat lumea frumusetii prin surprindere.

Acest hair oil hranitor provine de la arganul care creste in Maroc, si a devenit rapid un produs de par sfant pentru femeile de pretutindeni, imediat ce scena frumusetii occidentale a profitat de beneficiile sale miraculoase.

Indiferent daca scopul este mentinerea calitatii si sanatatii firelor virgine sau a repara firele de par deteriorate sau rupte, uleiul de Argan este un lucru indispensabil pentru aproape toata lumea.

S-ar putea sa va fi intrebat pana acum, „ce este uleiul de Argan?” Uleiul de argan este benefic pentru firele de par in mai multe feluri. Este bogat in ingrediente benefice, inclusiv acizi grasi si vitamina E, care il fac un ingredient excelent de utilizat pe par si piele.

Asadar, pentru a raspunde la intrebarea „Uleiul de Argan este bun pentru parul tau?” Absolut. Cu adevarat, acest clasic al cultului este aici pentru a ramane, iar beneficiile sale sunt nesfarsite. Iata cateva dintre modalitatile prin care puteti beneficia de magia sa.

  1. Ajuta la lupta impotriva matretii

Uleiul de Argan este un hidratant foarte bun, si se poate folosi pentru a lupta cu matreata si scalpul uscat, deoarece este extraordinar de bogat in vitamina E si antioxidanti.

  1. Ajuta la lupta cu frizz

Majoritatea oamenilor au beneficii imediate prin utilizarea uleiului de Argan, deoarece functioneaza incredibil de bine pentru promovarea stralucirii si luciului, imblanzirea frizzului si lasarea parului mai moale si mai usor de gestionat.

  1. Pastreaza parul protejat de deteriorare

Unul dintre beneficiile principale ale uleiului de argan pentru par este ca proprietatile sale bogate in antioxidanti ajuta la neutralizarea deteriorarii parului de la radicalii liberi.

Indiferent daca ne dam seama sau nu, ne punem parul printr-o multime de daune cu poluarea de zi cu zi, tratamente chimice si instrumente fierbinti, iar utilizarea uleiului de argan in par ajuta la prevenirea pagubelor in timp ce contribuie la prevenirea despartirii si ruperii.

  1. Ajuta la adaugarea de stralucire

Prin continutul ridicat de antioxidanti, acizi grasi esentiali si vitamina E, beneficiile uleiului de argan ajuta in mod natural la cresterea elasticitatii parului si la restabilirea constanta a stralucirii parului plin de viata.

  1. Balsam pentru par

Uleiul de argan este dovedit ca face parul mai moale, mai matasos si mai stralucitor. Este balsamul ideal pentru par si poate ajuta chiar si la tratarea capetelor despicate si la a imblanzi parul frizzy.

Folosirea uleiului de argan pentru a va conditiona parul este extrem de usoara. Acesta vine in mai multe tipuri de aplicatii si produse si are atat de multe modalitati de a-l folosi pentru diferite rezultate.

  1. Styling elegant si stralucitor

Datorita capacitatii sale de a imblanzi parul frizzy si de a oferi stralucire parului, uleiul de argan este de asemenea utilizat frecvent ca agent de styling. Face parul mai usor de gestionat si adauga o stralucire sanatoasa si atractiva oricarui stil de par.

Acesta este un pas ideal pentru a adauga la rutina ta zilnica dupa uscare prin suflare. Frecati cateva picaturi de ulei de argan peste palmele dvs. si apoi pieptenati degetele prin par pentru a aplica.

  1. Masca de par

Uleiul de argan face masca perfecta pentru par. Folosirea uleiului de argan cu aceasta abordare ofera parului dvs. timp pentru a culege pe deplin beneficiile si a absorbi toate vitaminele. Veti dori sa lasati uleiul de argan pe par pana la 30 de minute pentru cele mai bune rezultate.

  1. Tratamentul scalpului

In cele din urma, uleiul de argan poate fi utilizat ca tratament pentru scalp pentru a face fata unui scalp uscat care are nevoie de o hranire.

Masati uleiul in radacinile parului de-a lungul scalpului pentru a ameliora matreata, inflamatia sau mancarimea generala. Daca nu ati utilizat deja un ulei de Argan un spin, luati in considerare incorporarea acestuia in rutina dvs. prin una dintre aceste metode usoare!

Uleiul de argan are insa multe alte beneficii cosmetice, iar in continuare puteti descoperi de-asemenea unele exemple.

Hidratant pentru buze

Mai ales pe vreme rece sau uscata, buzele pot deveni usor dureroase, uscate si crapate. Uleiul de argan este produsul ideal pentru a asigura buzele sa ramana pline, moi si suple. Frecati o picatura sau doua pe buzele uscate ca balsam – dar asigurati-va ca stergeti orice exces.

Sarcina

Vergeturile sunt o problema pentru multe femei insarcinate, insa uleiul de argan este protectia ideala impotriva vergeturilor si a pielii care apar normal dupa nastere. Uleiul de argan creste elasticitatea pielii datorita faptului ca are continut bogat de vitamina E.

Folosind cateva picaturi de ulei de argan pentru a va freca burtica, sanii sau coapsele in timpul sarcinii, va reduce probabilitatea de a dezvolta vergeturi inestetice.

Uleiul de argan este, de asemenea, ideal pentru mentinerea pielii si parului moale, sanatos si hidratat in timpul sarcinii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…