O trotineta pentru confort optim

0 Shares
0
0
0

Trotinetele electrice nu mai sunt demult o optiune, ci reprezinta un mijloc de transport in adevaratul sens al cuvantului! Ele sunt populare atat pentru copii, cat si pentru adolescenti si adulti, ca si pentru oameni de afaceri. Mai mult decat atat, chiar si persoanele cu probleme de mobilitate le pot folosi.
Tocmai de aceea, gradul de confort pe care ti-l confera o trotineta electrica este un argument important de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi o astfel de trotineta, pentru ca este de la sine inteles ca nu te ajuta la nimic sa cumperi un mijloc de transport care in final iti va provoca o stare de disconfort. Dar cum poti face sa alegi trotineta electrica cea mai confortabila cu putinta de la Ecoways? Ei bine, iata mai jos 3 ponturi esentiale in acest sens.

Inaltimea ghidonului

Inaltimea ghidonului in raport cu inaltimea utilizatorului este un prim mod de a evalua gradul de confort pe care ti-l confera trotineta ta electrica. Majoritatea produselor propuse pe piata ofera doua pozitii reglabile, iar anumite modele sunt echipate cu o cheie integrata in bara trotinetei, care se poate misca rectiliniu pe ax si pe care o poti bloca in pozitia care ti se pare cea mai convenabila pentru tine.

Deck-ul compact

Daca trotineta este una pliabila, starea de spirit a utilizatorului trotinetei se schimba. Este de la sine inteles ca o trotineta electrica mai compacta si mai discreta va fi mai eficienta din punct de vedere al flexibilitatii. Vrei sa folosesti trotineta electrica pentru a merge la birou? Vrei sa o depozitezi cu usurinta fara sa iti deranjezi colegii? In acest caz, ai nevoie de o trotineta cu un deck compact si ajustabil. In plus, trebuie de asemenea ca deck-ul sa fie solid. In cazul modelelor pentru teren accidentat, va trebui de asemenea si sa fie flexibil.
Greutatea medie a trotinetelor electrice este de 12 kg, ceea ce le face destul de usor de transportat, chiar si pe scari.

Dotarile oferite

Anumite trotinete sunt dotate cu un display care furnizeaza informatii complete, pornind de la viteza cu care rulezi si ajungand pana la nivelul bateriei, in timp ce altele au doar un indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei.
De asemenea, exista modele echipate cu sonerii mai mult sau mai putin eficiente, utile pentru a evita accidentele cu pietoni.
Trotinetele, la fel ca si bicicletele, pot avea o lumina frontala alba si lumina rosie in partea din spate, iar daca rulezi in mod obisnuit noaptea, vei avea nevoie de ambele tipuri de lumini. Astfel, kiturile de iluminare propuse pentru trotinetele electrice sunt si ele un element de luat in calcul, atunci cand iti alegi modelul ideal de trotineta, la fel ca si benzile LED, un plus real daca mergi cu trotineta pe timp de noapte.
In final, anumite trotinete sunt echipate si cu flapsuri pentru protectia de noroi, sau patinete pentru teren accidentat care fac intretinerea mai usoara.
Iar la categoria confort maxim, exista trotinete echipate cu scaun reglabil, care se poate atasa deck-ului, astfel incat utilizatorul sa se poata bucura de relaxare in timpul unei deplasari pe distanta mai lunga.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…