Ce lucrari de curatare fac parte din intretinerea curateniei?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care apelati la servicii curatenie Campia Turzii aveti optiunea de a alege mai multe servicii. Practic, aveti optiunea de a coordona individual serviciile. Sarcinile de curatenie pentru intretinere tipice includ:

  • Curatarea si stergerea meselor si dulapurilor
  • Instrumente curate, cum ar fi computere, monitoare si tastaturi
  • Curatarea suprafetelor podelei (maturare, aspirare, stergere, daca este necesar, lustruire)
  • Golirea cosurilor de gunoi
  • Colectarea gunoiului si deseurilor
  • Curatarea igienica a zonei sanitare
  • Refill la obiectele de igiena
  • Curatarea zonei de intrare, hol si scara

Care sunt avantajele curateniei de intretinere?

O curatenie de baza se face o singura data, dar, cu acordul unei curatenii periodice de intretinere, treceti responsabilitatea catre profesionisti. Asa ca te poti relaxa si concentra asupra muncii tale reale. Vizitatorii spatiului de birouri au o impresie buna, iar angajatii sunt multumiti si de curatenie. Un alt avantaj care nu trebuie subestimat este eliminarea bacteriilor si a virusurilor.

Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de infectie. Numeroasele contacte cu manerele usilor, intrerupatoarele luminoase si telefoanele reprezinta un risc de infectie de care nu sunt constienti toti angajatii. Este cu atat mai important ca diferitele suprafete sa fie curatate optim. Dupa ce ati angajat servicii speciale de curatenie de intretinere, tot ce trebuie sa faceti este sa va ocupati de sarcinile care vizeaza afacerea pe care o aveti.

servicii curatenie Campia Turzii

Cum se intretin corect covoarele?

Chiar daca au aparut numeroase tipuri de materiale pentru pardoseala – parchet laminat, bambus, gresie, vinil, lemn, piatra si pluta – covoarele raman extrem de populare. De fapt, industria covoarelor din SUA reprezinta aproximativ 51 la suta din piata totala a pardoselilor, care a creat venituri de peste 10 miliarde de dolari doar in 2019.

Unul dintre motivele pentru care oamenii adora mocheta – pe langa caldura si moliciunea sa – este ca necesita mai putina intretinere decat podelele cu suprafete dure. Aspirarea frecventa si o curatare ocazionala profunda este de obicei tot ceea ce este necesar pentru a face covoarele sa para noi si proaspete.

Cu toate acestea, in ciuda celor mai mari eforturi, mai devreme sau mai tarziu, covorul va deveni victima accidentelor, stropilor, prafului si a oricarui lucru pe care il aduceti pe talpa pantofilor. Pentru a afla modul in care profesionistii se ocupa de aceste probleme,  va dam unele idei.

Cand apare o pata prima data, rezistati la impulsul de a incepe imediat spalarea. Asta nu va duce decat fixarea petei  in covor. In schimb, indepartati usor petele cu o solutie de curatare si o carpa curata, un prosop de hartie sau un burete.

Cheia este un blotting. Blottingul pune o presiune mica asupra petei, astfel incat sa o poti inmuia, spune specialistii. Blottingul functioneaza ca o tamponare si trebuie sa utilizati materiale foarte absorbante. Frecarea face ca particulele sa intre in fibre, ceea ce poate duce la descompunerea prematura a acestor fibre.

Si incepeti intotdeauna de la marginea exterioara a petei spre interior; tamponarea spre exterior poate raspandi pata pe covor.

0 Shares
You May Also Like