Ce sunt mini-luminile cu LED-uri?

0 Shares
0
0
0

Daca ar exista un spectacol de premii pentru luminile de Craciun, mini-lumini cu LED-uri ar fi votate cel mai bine peste tot.

Cu unul dintre cele mai diverse portofolii de forme, culori, stiluri si utilizari, aceste instalatii luminoase cu mini LED-uri sunt versatile si frumoase, o necesitate pentru decorarea pentru Craciun.

Dimensiuni instalatii luminoase mini LED

Becurile cu LED-uri de 5 mm sunt mai mici decat acele mini-lumini incandescente traditionale, cu toate ca lentile concave produc o lumina de prindere in stele foarte pronuntata, care imprastie uniform lumina in toate directiile.

Mini luminile LED de 5 mm sunt populare pentru aproape orice aplicatie de infasurare, inclusiv coloane, copaci interiori si exteriori, coroane si ghirlande.

Mini lumini LED M5 – Ce obtineti atunci cand amestecati designul traditional al luminii de Craciun cu tehnologia LED si becurile fatetate cu diamante?

Un clasic instant! LED-urile M5 si T5 sunt inlocuitorul dvs. pentru mini-lumini incandescente si functioneaza bine atunci cand infasurati in jurul verdeatei, coloanelor de pridvor si copacilor interiori.

Luminile mini T5 sunt deosebit de populare pentru decoratori cu afise de brad de Craciun vintage, deoarece arata aproape identice cu farurile traditionale incandescente pentru bradul de Craciun, dar cu toate avantajele tehnologiei LED!

Luminile de capsuni C6 – Luminile mini C6 LED sunt un vis al decoratorilor! Sirurile de lumini C6 prezinta un design fatetat de diamant si adauga o nota de eleganta sarbatorilor si evenimentelor.

LED-urile C6 sunt perfecte pentru iluminarea tufisurilor, coloanelor si copacilor datorita formei lor unice de capsuni. De asemenea, pot fi utilizate pentru decorarea interiorului si ca iluminat cu accent de petrecere sau de nunta.

Lumini de zmeura G12 – Fie ca va amintesc de zmeura sau picaturi de guma, sirurile de lumina G12 cu LED sunt cu siguranta un plus distractiv la orice tema de design colorat si unic!

Decupati copacul, luminati tufisurile sau infasurati-le in jurul coloanelor si balustradelor. Pentru un plus de distractie, utilizati lumini G12 pentru petreceri tematice, iluminare plina de camera si adunari sociale pe tot parcursul anului!

Fairy Lights – Lampile de zana sunt mici becuri cu LED-uri, dar nu lasati dimensiunea lor sa va pacaleasca; produc o lumina incredibil de stralucitoare!

Unele lumini de basm functioneaza cu baterii, in timp ce altele pot fi conectate la priza. Firul flexibil este perfect pentru infasurarea inconjurator si se poate incadra cu usurinta in borcane de sticla sau se poate ascunde discret in proiectele de ambarcatiuni.

Infuzie de culori

In loc sa fie vopsite sau acoperite, becurile cu LED-uri de Craciun mini sunt infuzate cu culoare, ceea ce duce la o iesire de lumina mai vibranta si culori care nu se estompeaza. 

Mini lumini LED sunt disponibile intr-un spectru complet de nuante bogate, iar unele siruri de lumina ofera multiple culori de bec pentru a crea combinatii distractive.

Unele dintre cele mai populare combinatii de mini lumini LED sunt violet cu portocaliu si verde pentru Halloween; mini lumini tematice de Craciun cu becuri rosii, albe sau verzi; si lumini patriotice rosii, albe si albastre.

O alta distinctie de culoare in LED-urile mini lumini sunt cele cu nuante albe calde si reci. Mini lumini cu LED-uri albe, calde emit o stralucire aurie, care imita indeaproape tonul luminii produse de luminile incandescente. Aceste becuri arata deosebit de elegant in setarile interioare.

In mod alternativ, mini lumini LED albe reci produc o stralucire alba, care poate fi vazuta la distante mai mari in setarile exterioare si este perfecta pentru a se amesteca cu alte culori precum verde, albastru si rosu.

0 Shares
You May Also Like