De ce este important sa creada copiii in Mos Craciun?

0 Shares
0
0
0

Unul din motivele datorita caruia asteptam cu totii Craciunul, este acela de a gasi sub bradul frumos impodobit, mult asteptatele cadouri de la Mos Craciun.

Ei bine, dar cine este oare Mos Craciun? Exista un Mos Craciun? Continuati sa cititi articolul pana la final, pentru a descoperi o multime de lucruri interesante pe care probabil nu le cunosteati.

Mos Craciun este cunoscut si iubit de catre copiii din toate colturile lumii, si facem precizarea ca exista sute de mii de povesti si filme dedicate originilor sale, toate care variaza unele de la altele.

El este cel mai des cunoscut ca se bazeaza pe un episcop vechi care era iubit si vazut ca un protector si ajutator pentru oamenii din vremea sa.

Desi povestile reale ale lui Mos Craciun pot varia, faptul ramane ca a fost vazut ca o persoana minunata si daruitoare ramane in memoria fiecaruia. Mosul este inca vazut ca acea persoana care ne aduce cadouri tuturor de Craciun, chiar si astazi, dar acum este mai mult decat doar o persoana.

Mosul este un simbol pentru magie, daruire, iubire, speranta si multe altele. In continuare veti descoperi cateva dintre motivele pentru care este indicat sa credem cu totii in Mos Craciun.

1. Amintiri fond

Toata lumea poate privi inapoi si sa-si aminteasca vremurile bune de Craciun. Fie ca oamenii au vazut un Mos Craciun de inchiriat la mallul local, au scris scrisori cu fratii sau verii lor si au deschis cadourile de la Mos Craciun in dimineata de Craciun, toata lumea are amintiri cu mosul. Toata lumea are o amintire cu privire la Mos Craciun, de care isi aminteste cu mare drag.

Mos Craciun se spune ca aduce cadoruri doar pentru copiii de pretutindeni care au fost cuminti pe tot parcursul anului, acestea sunt amintirile cu care am crescut fiecare dintre noi. Aceste amintiri speciale nu sunt limitate la copiii lumii, Mosul poate crea amintiri minunate si pentru adulti.

Daca sunteti parinte, vazand copilul asezat acolo pe poala lui Mos Craciun atat de incantat si zambitor. Aceasta este probabil una dintre cele mai mari amintiri pe care le-ar putea avea un parinte si asta nu s-ar intampla daca nu ar exista Mos Craciun.

Cu toate acestea, acestea nu se limiteaza doar la parinti si copii, sunt si batranii care se imbraca precum Mosul. Mos Craciun creeaza amintiri pentru oameni la care nu te-ai astepta niciodata.

2. Imaginatii mai puternice

A crede povestile lui Mos Craciun necesita o cantitate masiva de imaginatie din partea copilului. Nu poate fi usor sa inchizi ochii si sa vezi un grup de renii mari care duc o sanie pe cerul noptii, cu un batran mare in rosu si o punga mare de cadouri care calareau in sanie.

Imaginarea Mosului alunecand pe un cos de fum mic, care poate avea sau nu un foc in partea de jos este ceva care necesita o cantitate remarcabila de imaginatie.

Avand o imaginatie atat de mare poate fi folosita pentru mai mult decat imaginarea cifrelor de vacanta, daca o persoana isi dezvolta o imaginatie suficient de puternica isi poate imagina orice, chiar aparent imposibil.

Jackson Woolley, profesor si presedinte al Departamentului de Psihologie, a spus: Datoram totul imaginatiei altora si de aceea Mosul este atat de important.

El ajuta la dezvoltarea imaginatiilor noastre si credem ca orice este posibil. Datoram totul imaginatiei altora si de aceea Mosul este atat de important. El ajuta la dezvoltarea imaginatiilor noastre si credem astfel ca orice este posibil.

3. Traditie

Fiecare are propriile traditii de sarbatori pe care le face in fiecare an care a fost transmis din generatie in generatie. Mos Craciun este o parte uriasa a acestor traditii pentru majoritatea familiilor.

Unele traditii includ asteptarea lui Mos Craciun acasa la gura sobei. Alte traditii includ vizite in mall-urile unde exista un Mos Craciun de inchiriat, si unde copiii ii duc mosului scrisori in care au specificat clar ce cadouri si-ar dori sa primeasca.

Acestea sunt parti foarte cruciale pentru o multime de traditii de Craciun ale familiilor. Traditiile sunt importante pentru toata lumea, dar mai ales pentru copii, deoarece este o parte majora a dezvoltarii lor.

Traditiile noastre ne invata cum sa interactionam cu ceilalti si sa oferim vietii noastre un fel de scop, chiar daca este doar pentru o perioada scurta de timp.

Traditiile sunt, de asemenea, ceva pe care oamenii le pot astepta si respecta. Luati un cuplu tanar, de exemplu, ei reincep o noua familie si ajung sa-si transmita traditiile sau sa inceapa altele noi cu propriii lor copii.

De aceea Mos Craciun este atat de important, este o traditie foarte populara si bine cunoscuta, care inseamna atat de mult pentru atatia oameni diferiti.

4. Motivatia pentru un comportament bun

Toata lumea stie despre lista lui Mos Craciun. ovestea spune ca fetele si baietii buni care se afla pe lista frumoasa primesc cadourile pe care le-au cerut lui Mos Craciun, in timp ce baietii si fetele care au ajuns pe lista obraznica primesc carbune drept pedeapsa.

Desi aceasta poveste ne este in mod obisnuit povestita intr-un ton captivant, de multe ori copiii sunt motivati sa fie cuminti, tocmai pentru a primi cadourile mult asteptate de la Mos Craciun.

5. Dezvoltarea abilitatilor de gandire critica

Copiii au visul constant sa se strecoare in sufragerie pentru a-l gasi pe Mos Craciun punand cadouri sub pomul de Craciun. Acest lucru se datoreaza probabil naturii oamenilor de a dori sa rezolve necunoscutul, toata lumea are nevoie de raspunsuri, indiferent de varsta.

Deoarece Mos Craciun este unul dintre cele mai mari mistere ale tuturor copiilor, pentru ca nu il vad niciodata in casele lor, cei mici invata sa priveasca totul ca si cum ar fi un puzzle urias.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…