Ce trebuie sa urmaresti cand cumperi o masina second hand?

0 Shares
0
0
0

Autoturismele reprezinta o necesitate pentru oameni in anul 2018, asa ca este evident motivul pentru care foarte multi adulti isi cumpara o masina, pe care sa o foloseasca atunci cand merg la servici, sau atunci cnad trebuie sa mearga in diferite alte locuri.

Ei bine, cei care au de gand sa isi cumpere o masina, pot sa isi indrepte atentia spre o masina noua, care va arata din toate punctele de vedere perfect, insa care va costa mult mai multi bani decat o masina second hand din aceiasi gama.

Cei care au de gand sa isi cumpere un autoturism personal insa care nu dispun de o suma foarte mare de bani, pot alege sa isi indrepte atentia spre un autoturism second hand, iar in schimbul a catorva mii de euro isi vor alege o masina buna.

Aici trebuie mentionat faptul ca persoanele care au de gand sa isi aleaga o masina second hand, trebuie sa urmareasca anumite aspecte foarte importante.

In primul rand, atunci cand vine vorba despre autotursimele second hand, conteaza foarte mult vechimea masinii. Persoanele care au nevoie de o asemenea masina, ar face bine sa isi aleaga una care sa nu fie mai veche de 4-5 ani de zile.

Cu siguranta cei care au de gand sa isi cumpere o masina second hand ar trebui sa testeze putin in timpul mersului masina, iar apoi ar trebui sa mearga cu ea la un service auto, pentru ca masina sa fie verificata.

Acolo aceasta va putea fi supusa unei diagnoze auto, insa se va putea opta si pentru o verificare din punct de vedere mecanic al masinii.

Odata ajunsa masina in service, se poate verifica si nivelul de freon pe care masina il detine in momentul respectiv.

Acest aspect este mult mai important decat crede lumea. De ce? Pentru ca o masina dotata cu aer conditionat, sau o masina dotata cu clima sau cu dublu climatronic, nu poate oferi aer rece in conditiile in care freonul s-a consumat in intregime.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, cei care au de gand sa isi cumpere un autoturism second hand, trebuie sa plateasca o verificare a nivelului de freon, iar in cazul in care acesta este foarte scazut, trebuie optat pentru o incarcare freon auto.

Odata ce masina este din nou incarcata cu freon auto, aceasta va putea sa ofere aer rece, astfel ca te vei putea bucura de confortul dorit, odata ce vei cumpara masina.

Asadar, in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un autoturism, poti alege varianta unei masini noi, iar in acest fel vei scapa de orice grija.

Vei putea insa sa optezi si pentru o masina second hand, iar in conditiile in care aceasta se prezinta din punct de vedere mecanic, dar si din punct de vedere estetic foarte bine, si mai este incarcata si cu freon, pentru a avea aer conditionat functional, sau clima functionala, atunci cu siguranta se va merita achizitionarea unei asemenea masini.

0 Shares
You May Also Like
Pompa de ambreiaj

AutoPompa de ambreiaj

Un cilindru principal al ambreiajului este o componenta gasita pe vehicule echipate cu transmisie manuala si serveste ca…