Tot ce ai nevoie pentru a incepe sa-ti faci singura unghiile cu gel

0 Shares
0
0
0

Un sfat de la noi: nu trebuie neaparat sa depinzi de profesionisti pentru a avea unghii frumoase si ingrijite. Desigur, nimic nu se compara cu nivelul de perfectiune al manichiurii facute de un profesionist. Dar de ce sa nu-ti asumi putin riscul? Nu esti intotdeauna disponibil pentru a face o programare la manichiura.

Daca ai deja cateva produse sau articole de baza, acesta este un inceput excelent. Trebuie doar sa stii cum sa le folosesti pe fiecare dintre ele in avantajul tau. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru a invata cum sa-ti faci singura unghiile.

Materialele necesare

Mai intai, sa aducem aici in vedere care sunt materialele pe care este necesar sa le ai pentru a-ti face unghiile. Daca esti incepator, nu te lasa dus de val si nu cumpara tot ce vezi in magazinele de cosmetice si parfumerie.

Pentru a face primii pasi in manichiura realizata acasa, incepe prin a achizitiona: un balsam de cuticule, o pila, o forfecuta, discuri de bumbac, cleaner de oja (adica acetona), degresant, pensule, o lampa UV si, bineinteles, diferite geluri special concepute pentru acest tip de manichiura. Gelul Primer si cel de tip Finish sunt, de asemenea, utile pentru un finisaj ingrijit.

Cum sa iti faci unghiile cu gel singura? – Pas cu pas

  1. Inmoaie discurile de bumbac in solutia de indepartare a lacului de unghii pentru a curata unghiile de lac
  2. Apoi, cu pila, niveleaza unghiile pentru a da forma si lungimea dorite.
  3. Inmoaie cuticulele in apa calda cu balsam. Apoi, cu spatula, impinge-le sau indeparteaza-le cu o forfecuta. Ai grija sa nu te tai.
  4. Odata ce pregatirea unghiilor este gata, aplica Primer pe toate unghiile si asteapta sa se usuce la aer.
  5. Aplica gelul de baza. Noi recomandam pentru incepatori un gel de unghii autonivelant rezistent, Macks Fiber Ice Pink. Introdu unghiile in lampa timp de 1 minut.
  6. Daca doresti alta culoare decat rozul Ice Pink, adauga un gel colorat si introdu din nou mana in lampa UV.
  7. Cu scobitoarea din lemn, indeparteaza urmele de gel de pe partile laterale ale unghiilor.
  8. In cele din urma, aplica un Gel finish pentru a asigura o rezistenta sporita a manichiurii si mai multa stralucire unghiilor.

Sfat bonus

Unghiile decorate nu trebuie sa fie pline de sclipici pentru a fi frumoase. Stilurile pot varia foarte mult in functie de gustul fiecaruia, dar e bine de stiut ca uneori mai putin inseamna mai mult (less is more)!

De ceea ce ai nevoie, pe langa aceste materiale enumerate mai sus, este un design potrivit in functie de ocazie si de personalitatea ta. Alege un model care se potriveste cu tinuta, cu starea ta de spirit si, cel mai important, pe gustul tau! Astfel vei avea doar de castigat si manichiura va arata impecabil.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…