Cum iti aduce o camera de supraveghere politia la usa?

0 Shares
0
0
0

Cum iti aduce o camera de supraveghere politia la usa?O camera de supraveghere pare rece, tehnica si de regula te face sa te simti putin ciudat, ca si cum cineva se uita la tine, pentru ca de regula se si uita la tine. Vezi mereu cate o astfel de camera in banci, magazine, sali de sport, institutii si multe alte locuri. Supravegheaza tot si scad nivelul criminalitatii.

Gasesti o camera de supraveghere pentru cam orice spatiu chiar si online. Asa a facut si un prieten de al meu, ca sa fie sigur ca ii ramane locuinta in siguranta, a cumparat mai multe camere de supraveghere, un DVR, de la Ordis si s-a pus pe supraveghere. A montat si cateva camere in interior, ca sa poata sa vada ce fac copii pe acasa cand el lipseste.

Camerele de supraveghere pe care si le-a luat erau de tip IP, astfel incat el poate sa vada ce se filmeaza oriunde ar fi, si de la munca, de pe telefonul mobil. Copiii sai cand ajung acasa, raman singuri cateva ore, dar sunt cuminti si se descurca – au mancare pregatita si sunt destul de mari incat sa stie sa si-o incalzeasca singuri.[adsenseyu1]

Din cand in cand prietenul meu se mai uita la ei prin camera si ii vedea in casa. Problema e ca, ei bine, copiii sunt copii, si chiar daca sunt mici, se prind repede de tot. Cand au inteles ce face camera aceea si cum poate sa ii surprinda in flagrant cand fura cate-o prajitura, au devenit mai smecheri. Pana a venit politia.

Sa explic. Cum si-au dat ei seama ce fac camerele, au inceput sa le ocoleasca, ca intr-un joc, umblau in casa pe sarite, evitand toate zonele care erau supravegheate de camere. Era un joc foarte distractiv pentru ei, parca erau niste spioni.

Intr-o zi, joaca cu spionii a mers asa de bine incat nu au mai aparut deloc pe camerele de supraveghere cand prietenul meu s-a hotarat sa isi verifice progeniturile. Si, ca sa vezi, nici unul, nicaieri. Se uita si se uita si nimic.

[adsenseyu1]

Partea buna e ca putea misca una dintre camere, astfel i-a largit unghiul de filmare si a vazut ceva. Unul din copii sai, cel mai nazdravan statea pitit dupa un dulap, i se vedeau doar picioarele. Doar picioarele sale, nemiscate, intr-o pozitie nenaturala.

Va inchipuiti ca i s-a oprit inima in piept, pentru ca locul sau de munca era la vreo 10 kilometri de oras, a sunat la politie si s-a grabit spre casa. Din fericire sau din pacate, el a ajuns la abia un minut dupa politie, nu au apucat sa sparga usa.

O deschide in frenezie cu 3 politisti langa el si intra in casa rapid. Dupa cativa pasi isi vede copii jucand carti, uitandu-se uimiti la el. Va inchiputi cat de “uimiti” s-au uitat politisti la el dupa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…