Cum trebuie sa ai grija de un iPhone?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care suntem in cautarea unui smartphone, fiecare dintre noi ne vom orienta spre modelele celor mai renumiti producatori de pe piata, datorita faptului ca acestia comercializeaza doar dispozitive performante.

Daca esti si tu in cautarea unui astfel de dispozitiv, ideal ar fi sa optezi pentru un model iPhone al renumitului brand american, Apple, insa trebuie sa stii de la inceput faptul ca dispozitivele acestui mare producator sunt destul de scumpe, astfel ca trebuie sa acorzi o mare atentie modului in care iti vei intretine dispozitivul.

Ei bine, in primul rand, in functie de modelul iPhone pe care l-ai ales, va trebui sa iti cumperi un geam de sticla, protector pentru ecran, care dupa cum ii spune si denumirea, va proteja display-ul telefonului atat impotriva loviturilor, cat si impotriva zgarieturilor, a prafului sau a murdaririi.

Un astfel de accesoriu vei putea sa gasesti chiar si la magazinul operatorului de telefonie mobila, de unde ai reusit sa iti cumperi smartphone-ul, sau poti sa cauti la un service iPhone din orasul tau, sau chiar si la un service generalist.

Daca nu vei gasi in aceste locuri accesoriul respectiv, mai ai posibilitatea de a cauta si la celelalte magazine ale celorlalti operatori de telefonie mobila, din orasul tau, sau vei putea sa iti comanzi un geam de protectie direct de la un magazin online.

Dupa ce iti vei echipa smartphone-ul cu acest accesoriu extrem de important, va fi nevoie sa iti alegi si o husa pentru telefon, care in functie de model poate sa ofere dispozitivului atat o protectie partiala, cat si o protectie totala.

In cazul in care iti vei cumpara aceste doua accesorii extrem de importante pentru telefon, sansele sa cauti un service iPhone Bucuresti, si sa iti duci dispozitivul pentru inlocuirea display-ului sau a touchscrren-ului pentru ca acestea ar fi sparte, sunt aproape egale cu zero.

Ei bine, cu siguranta este extrem de important sa iti echipezi telefonul cu aceste doua accesorii de protectie, insa pentru ca acesta sa functioneze in conditii optime, nu este suficient.

Va trebui sa ai foarte mare grija de dispozitiv, in primul rand pentru a nu intra in contact cu apa, sau cu orice alt tip de lichide. In ciuda faptului ca modelul iPhone 7, care este si ultimul model lansat pe piata de catre Apple, este rezistent la apa, este ideal sa feresti dispozitivul de apa, pentru ca ii poate cauza daune serioase.

Deasemenea, pe langa apa, trebuie sa stii ca mai este un alt factor extrem de daunator pentru un smartphone, si anume praful, care odata depus va afecta microfonul si difuzorul dispozitivului, astfel ca in timpul unei convorbiri telefonice, calitatea sunetului va fi extrem de slaba.

Asadar, daca vei urma aceste sfaturi, cu siguranta te vei putea folosi o perioada de timp destul de indelungata de dispozitivul tau iPhone, fara ca acesta sa intampine probleme de functionare, insa in cazul in care nu vei avea grija de dispozitiv, acesta se va defecta destul de rapid, iar o eventuala reparatie ar fi destul de costisitoare.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…