De ce sunt utile display-urile cu rata de reimprospatare mare

0 Shares
0
0
0

Pe piata exista multe branduri de laptop din care puteti alege in functie de modul de utilizare al acestuia. Pentru gaming sau editare video va fi necesar un device cu performante mari pentru a putea rula programele preferate la capacitate maxima, astfel randarile sau ultimele titluri de jocuri vor rula impecabil. Pe langa componentele generale precum RAM-ul, memoria de stocare, placa video, si procesorul, putini stiu cat de important este si display-ul.

In functie de modelul detinut, de cele mai multe ori acestea au o rata de reimprospatare de 60hz, fiind perfecte pentru uz personal si diverse activitati care nu necesita performante mari. Insa pentru gaming, situatia se schimba, fiind necesar un display care poate reda peste 100hz.

La OnLaptop gasesti display laptop 144hz de la foarte multi producatori, fiind alegerea perfecta pentru a rula cat mai multe cadre pe secunda, evidentiand foarte bine detaliile care au fost concepute.

Display defect? Unde il repari/ inlocuiesti?

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop si nu numai, care activeaza de peste 10 ani in acest domeniu, reusind de fiecare data sa readuca la viata sistemele clientilor lor. Au reusit ca in toti acesti ani sa repare peste 10 000 de laptopuri, in peste 90% din cazuri fiind rezolvate chiar in aceasi zi.

Mai ales in cazul display-urilor, acestia vor putea sa il inlocuiasca in maxim 60 de minute de la receptionarea lui. Experienta acumulata i-a scos in evidenta fata de concurenta, mai ales ca recent au lansat noul serviciu Premium Service, unic in Romania.

Indiferent de modelul detinut acestia au in stoc o multitudine de piese si componente de la toate brandurile, putand astfel facilita remedierea in cel mai scurt timp. Defectarea laptopului personal sau de la job poate fi frustranta, mai ales ca acest lucru se intampla subit. Primul gand este acela de a va achizitiona unul nou, considerand ca este cea mai rapida solutie. Acest lucru este gresit, la OnLaptop putandu-se rezolva rapid orice problema tehnica, fie ea de natura hardware sau software.

In multe cazuri, in momentul in care sistemul nu mai functioneaza, achizitionarea unui device nou va poate pune in pericol economiile, mai ales ca in ultima perioada PC-urile, laptopurile si sistemele all in one au suferit scumpiri majore. In acest fel repararea aparatului poate fi cea mai buna solutie, de multe ori problema fiind doar o simpla piesa al carui cost este unul infim.

Laptopurile sunt printre cele mai folosite device-uri in ziua de astazi dupa telefoanele smart. Acestea au inceput sa fie din ce in ce mai performante mai ales din punct de vedere al autonomiei, al performantelor, cat si a calitatii display-urilor. Un laptop de gaming poate fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra, datorita faptului ca va puteti deplasa oriunde, putandu-va bucura in acest fel impreuna cu prietenii de meciurile online.

OnLaptop va este alaturi pentru a va inlocui display-ul  cu unul nou pentru a va scufunda total in imaginile jocurilor preferate.

0 Shares
You May Also Like