Merita sa aleg un telefon LG Stylo 5X?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai nevoie de un smartphone nou, in mod evident trebuie sa te gandesti la sarcinile pe care telefonul trebuie sa le indeplineasca in viata de zi cu zi. Trebuie de-asemenea sa te gandesti la banii pe care esti dispus sa ii platesti in schimbul acestuia, dar si la alte detalii.

Daca doresti un telefon cu specificatii tehnice decente, care sa faca fata multor sarcini, unul dintre noile telefoane Lg lansate, si anume modelul LG Stylo 5X, poate fi alegerea potrivita. LG a anuntat lansarea smartphone-ului Stylo 5x in 2020. Producatorul ofera telefonul LG Stylo 5x cu ecran de 6,2 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 450, 3 GB RAM si 32 GB stocare interna.

LG Stylo 5x este dotat cu Android OS v9.0 (Pie), si o baterie Li-Po 3500 mAh, care nu poate fi detasata. Telefonul de 6,2 inci vine cu afisaj IPS (1080 x 2160 px). Ecranul IPS al acestui model de smartphone, dispune de unele functii imbunatatite, cum ar fi de exemplu unghiurile optime de vizualizare, dar si precizia culorii, reproducerea invariabila a culorilor si un consum redus de energie.

Greutatea LG Stylo 5x este de aproximativ 179 de grame, care este in medie in comparatie cu majoritatea smartphone-urilor care au aceleasi dimensiuni. Dimensiunile acestui telefon LG sunt medii (6,34 x 3,09 x 0,34 inci).

LG Stylo 5x este dotat cu Android OS v9.0 (Pie), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare; cu un procesor Octa-core 1,8 GHz Cortex-A53, si cu un chipset Qualcomm Snapdragon 450.

Marimea ecranului Stylo 5x se masoara pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul IPS de 6,2 inci al LG Stylo 5x cu rezolutie 1080 x 2160 px este capabil sa fie multitouch. Ecranul telefonului este suficient de mare, astfel incat sa te poti uita cu placere la videoclipuri, la filme sau chiar sa te joci.

Memoria interna a LG Stylo 5x (3 GB) nu poate fi extinsa, si este o memorie normala pentru un smartphone midrange. Cat despre spatiul de stocare intern, acesta este de 32 GB, iar la nevoie poate fi extins cu un card microSD compatibil. In ceea ce priveste memoria asadar, atat memoria RAM cat si spatiul de stocare, telefonul este decent.

Camera foto Stylo 5x este echipata cu autofocus, la fel ca si camerele tuturor telefoanelor mobile care vin cu sistemul de operare Android instalat. In ceea ce priveste camera selfie, aceasta este de 5 MP, si cu siguranta iti ofera posibilitatea de a-ti face selfie-uri destul de clare, pe care cel mai probabil le vei incarca pe retelele de socializare.

Camera principala de 13 MP, 4160 x 3120 px, focalizare automata; nu este cea mai buna optiune pe care o putea alege producatorul, dar iti ofera totusi posibilitatea de a obtine fotografii de o calitate si de o claritate decenta.

LG Stylo 5x accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Dispozitivul dispune de alte specificatii precum GPS sau functionalitatea NFC (Near Field Communication), insa la fel ca majoritatea smartphone-urilor lansate in ultimul timp de Lg, nu are radio FM incorporat, ceea ce pentru unii utilizatori poate fi un real dezavantaj, in timp ce alti utilizatori nu sunt deranjati de lipsa radio FM.

Bateria Li-Po 3500 mAh, care nu se poate detasa, si este o baterie medie, potrivita pentru telefoanele din aceasta gama. Mai trebuie sa amintim faptul ca la fel ca toate smartphone-urile de pe piata, si acest model LG dispune de diferiti senzori (accelerometru, amprenta, lumina, apropiere), iar surpriza placuta este faptul ca accepta tehnologia de incarcare rapida.

Asadar, acestea sunt in mare parte cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti in ceea ce priveste acest model de telefon mobil scos pe piata de catre Lg. Daca iti doresti un smartphone care are specificatii tehnice decente, cu unele plusuri (incarcare rapida) dar si unele minusuri (camera foto care putea avea specificatii superioare), poti opta pentru un smartpone LG Stylo 5x.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…