De ce tip de remorca auto am nevoie?

0 Shares
0
0
0

Cei care au nevoie sa transporte des diferite obiecte grele, si/sau voluminoase, cu siguranta au nevoie de o remorca auto, pe care sa o foloseasca in acest scop.

In aceste conditii, cu siguranta cei aflati in cauza se intreaba “De ce tip de remorca auto am nevoie?”, in conditiile in care stim cu totii ca de la CGR Auto isi pot alege diferite tipuri de remorci profesionale.

Ei bine, cu siguranta raspunsul difera de la caz la caz, in functie de necesitati. Cei care au de transportat pietris, vor folosi o remorca basculanta, in timp ce persoanele care au nevoie sa transporte diferite obiecte, pot alege o remorca usoara, iar exemplele pot continua.

In continuare insa, va prezentam cateva dintre cele mai des intalnite tipuri de remorci profesionale auto. Cititi pana la final, pentru a afla mai multe detalii despre aceste remorci, care sunt necesare in atat de multe situatii.

Remorci usoare

Remorcile auto usoare sunt foarte des folosite pentru transportul in regim personal. Cei care merg la magazinele de mobila pentru a-si alege un dulap sau o comoda printre altele; cei care isi aleg un nou frigider de la magazinul de electrocasnice din oras, sau cei care transporta diferite pachete, pot avea nevoie de o asemenea remorca.

O remorca usoara vine la pachet cu diferite caracteristici, cum ar fi rabatarea sau chiar si detasarea obloanelor din fata si din spate. O asemenea remorca insa, poate fi basculata manual, atunci cand situatia impune acest lucru.

Remorca comerciala

Cei care se ocupa de activitati de comert, in special cei care detin magazine alimentare sau alte magazine si merg personal la cumparaturi, cel mai probabil vor avea nevoie de acest tip de remorca, pe care il pot folosi pentru a-si transporta bunurile in siguranta.

O astfel de remorca poate fi echipata cu rafturi din fabrica, printre altele, si poate avea diferite marimi sau forme. Exista mai multe modele de astfel de remorci comerciale.

Remorca carosata

O remorca de acest tip se poate utiliza pentru a transporta diferite produse si obiecte. O asemenea remorca nu necesita sistem de franare daca greutatea ei proprie dar si greutatea lucrurilor transportate, nu depasesc in total 750 de kilograme.

Daca aceasta greutate insa este depasita, este necesar ca remorca sa fie echipata cu un sistem de franare.

Remorca de tip cusca

Pentru cei care au nevoie sa transporte tot felul de incarcaturi de diferite dimensiuni, o astfel de remorca poate fi ideala. In plus, remorca de tip cusca este prevazuta cu o usa la spate, pe unde se poate intra in remorca.

Pentru a transporta aparate electrocasnice sau obiecte de mobilier, aceasta poate fi o alegere ideala.

Remorca basculabila

Dupa cum probabil va puteti da seama din denumirea acestui tip de remorca, aceasta dispune de un sistem hidraulic de basculare, astfel incat pietrisul, nisipul sau ceea ce este transportat de remorca, sa poata fi basculat.

Remorca pentru transportul masinilor

Cand discutam despre remorca destinata transportului masinilor, cu siguranta ne referim la platforma auto. O astfel de remorca, poate sustine greutati foarte mari. O platforma auto vine la pachet cu doua rampe rabatabile, care se folosesc doar pentru a urca si pentru a cobori masina de pe platforma.

Atunci cand o masina este avariata sau defecta, este necesar ca aceasta sa fie trasa pe platforma, iar in acest scop, se foloseste un troliu. Acesta vine de-asemenea la pachet cu platforma auto.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre tipurile de remorci profesionale. Inainte de a alege o remorca, este foarte important sa va cunoasteti necesitatile, dar sa va ganditi si la ceea ce urmeaza sa transportati pe viitor. Astfel, veti reusi sa alegeti remorca potrivita in cele din urma.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…