Sunt eficiente cursurile de limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Dintotdeauna majoritatea oamenilor si-au dorit sa cunoasca cel putin o limba straina. In ultimul sfert de secol cand globalizarea a atins un nivel nemaiintalnit in istorie, cunoasterea unei limbi straine a devenit o conditie obligatorie pentru a putea realiza o cariera de succes.

Fara a cunoaste o limba de circulatie internationala va fi din ce in ce mai greu ca o persoana sa se adapteze de exemplu unui job existent intr-o companie multinationala. In cadrul unei asemenea companii este logic ca multe dintre contracte sunt incheiate cu parteneri din afara tarii, ceea ce ii obliga pe angajatii acesteia sa cunoasca cel putin o limba foarte circulata la nivel mondial.

Acest lucru este valabil si in cazul calatoriilor de vacanta realizate intr-o tara straina. Fara a cunoaste o limba de circulatie este greu sa puteti conversa in tara in care va petreceti concediul si veti avea un concediu neplacut din destul de multe puncte de vedere.

Exista si alte motive pentru care unele persoane invata o limba straina, cum ar fi diversitatea artei, sau descoperirea unei noi culturi. Important este ca cei care vor sa invete limbi straine au numeroase oferte de cursuri pentru acestea.

Dintre numeroasele oferte existente astazi se remarca in mod deosebit cursurile oferite de “Structural Euro Fond & Training”. Aceasta are o oferta extrem de generoasa de cursuri de limbi straine, bineinteles cele mai cautate fiind cele de limba engleza.Toti stim practic ce inseamna sa stapanesti foarte bine limba engleza.

Aceasta se afla in topul celor mai vorbite trei  limbi din lume, alaturi de chineza mandarina si limba spaniola. Limba engleza este principala limba vorbita la nivel international in cadrul organizatiilor politico-militare, economice, sportive, culturale, etc.

Acest fapt duce la cresterea importantei vorbirii limbii engleze si pe teritoriul tarii noastre. Limba engleza reprezinta o limba germanica, avand caracteristici comune cu alte limbi cum ar fi germana, suedeza, flamanda, daneza si norvegiana.

Un anumit curs engleza se desfasoara pe diferite nivele de cunostinte. Sunt persoane care incep aceste cursuri de la primul nivel cel de incepatori, de cele mai multe ori aceste persoane nestudiind in cadrul invatamantului obligatoriu aceasta limba.

Ce-i drept sunt foarte putini cei care nu studiaza obligatoriu aceasta limba in cadrul unei forme de invatamant, dar exista destul de multi care prefera sa inceapa cursurile suplimentare de engleza cu nivelul pentru incepatori desi au studiat aceasta limba in cadrul invatamantului obligatoriu. Motivele sunt diverse, cel mai des invocate sunt cele legate de calitatea destul de scazuta a actului de invatamant si de pierderea in timp a cunostintelor dobandite.

Exista in cadrul acestor cursuri si unele pentru cei care doresc sa aprofundeze limba engleza. Acestia de obicei vor sa participe la cursuri de engleza pentru avansati. Cursurile  de engleza organizate de “Structural Euro Fond & Training”, sunt structurate pe mai multe module si submodule.

Acestea se desfasoara pe o durata de 30 de ore, avand practic trei etape: utilizator elementar, utilizator independent si utilizator experimentat. Putem spune cu certitudine ca aceste cursuri ofera posibilitatea de a invata foarte bine limba engleza.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…