Ghidul ceasurilor de dama

0 Shares
0
0
0

Motivele pentru care femeile aleg sa poarte ceasuri de mana sunt diverse, dar in majoritatea cazurilor au legatura cu aspectul mai mult decat cu functionalitatea unui ceas. Unele femei sunt admiratoare impatimite ale ceasurilor, si vor purta unul de lux pentru importanta sa istorica; alte femei vor purta orice tip de ceas de dama este la moda in acea perioada.

Ceasurile din otel inoxidabil, de exemplu, au aparut pe piata destul de recent si au deja un numar mare de fani datorita aspectului versatil, care se potriveste cu orice tinuta. Si ceasurile rose gold sunt un trend al carui popularitate a crescut foarte mult in ultima vreme. Pe de alta parte, ceasurile din cauciuc nu sunt foarte cautate de catre femei, dar isi au purtatoarele in randul celor active, care practica diverse sporturi.

Un alt trend care castiga teren in materie de ceasuri de dama este purtarea ceasurilor cu linii asemanatoare celor barbatesti. In mod normal, un ceas de femei are un diametru cuprins intre 23 si 29 mm, iar unul de barbati – intre 37 si 45 mm.

Totusi, unele femei opteaza pentru ceasuri de dimensiuni mari deoarece le poarta cu rolul de bijuterii statement. Producatorii de ceasuri au observat aceasta tendinta si au inceput sa schimbe stilul mic, plin de diamante si alte pietre, cu unul masiv, cu influente masculine si linii sport.

Exista insa si femei care prefera sa ignore aceste trenduri si sa opteze pentru gasirea unui ceas care sa li se potriveasca perfect si pe care sa il poarte pentru tot restul vietii. Acest ceas se va asorta atat la rochii elegante, cat si la tinute casual, si va fi purtat in fiecare zi.

De aceea, in alegerea unui astfel de ceas o femeie va cauta un brand cu o istorie lunga in acest domeniu, asa incat sa poata conta pe calitatea ceasului si pe faptul ca acesta va rezista in timp.

Tu din care categorie faci parte? Porti ceasuri mereu la moda sau inca iti cauti un model preferat de care sa nu te desparti niciodata? Indiferent de caz, e imposibil sa nu te indragostesti de colectia de ceasuri de dama de la Magline!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…