Masina noua sau masina second hand?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, o masina este o necesitate la casa omului, asa ca in conditiile in care vrei sa iti cumperi si tu o masina, cu siguranta te intrebi daca ar fi indicat sa optezi pentru una noua, sau daca ar fi mai bine sa iti alegi o masina second hand.

Atat o masina noua cat si o masina second hand vine atat cu avantaje cat si cu dezavantaje, asa ca r trebui sa stai putin si sa cantaresti atat avantajele cat si dezavantajele, pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri.

Ei bine, optand pentru o masina noua, o vei cumpara direct de la reprezentanta, cu zero kilometri la bord, deci vei avea siguranta faptului ca nu a mai folosit nimeni masina. Vei stii deasemenea ca nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca nu vrea nimeni sa te pacaleasca.

Partea mai putin placuta este aceea ca daca iti cumperi o masina noua, trebuie sa platesti destul de multi banuti, ceea ce poate nu este pe placul tau.

In schimb, poti opta si pentru o masina second hand. Tinand cont ca ne aflam in anul 2018, iar tu vrei de exemplu un model aparut in 2017, cu siguranta vei economisi cateva mii de euro, cumparand masina second hand, care a aparut anul trecut.

Apoi, trebuie sa stii ca poti gasi multe masini second hand care sa aiba o vechime de pana in 5 ani de zile, si care sa fie de la un producator precum BMW, si care sa iti ofere un mai mare confort, si o placere mult mai mare de a conduce, decat un model nou nout, de la un brand oarecare de pe piata.

Plus de asta, o masina second hand care are doar putina vechime ca sa zic asa, ruleaza impecabil. Ba mai mult, poti gasi o masina second hand care inca sa se afle in perioada de garantie, ceea ce pentru tine inseamna scutirea de griji si siguranta ca ai ales o masina buna.

In cazul in care iti doresti o masina second hand de calitate superioara, poti opta cu incredere pentru un model BMW, iar inainte de a cumpara masina vei putea accesa Apbservice.ro pentru a te programa cu masina in service, pentru a te asigura ca aceasta se afla in stare perfecta de functionare.

Daca vei opta pentru un model de la BMW, indiferent ca discutam despre un model seria 1, seria 3, seria 5, seria 7, despre un model X5, un model X6 sau orice alt model de la BMW, cu siguranta te vei felicita pentru alegerea facuta.

Senzatia pe care o vei simti la volan va fi unica, iar acest motiv ii este datorat si tractiunii spate a masinii. Tocmai tractiunea spate este cea care face ca masinile celor de la BMW sa fe atat de speciale si atat de indragite de catre toti soferii.

Ei bine, in final trebuie precizat ca poti alege si o masina noua, dar nici o masina second hand care sa aiba 2-3 ani vechime nu reprezinta o alegere rea, mai ales ca o poti cumpara la un pret super atractiv.

0 Shares
You May Also Like
Pompa de ambreiaj

AutoPompa de ambreiaj

Un cilindru principal al ambreiajului este o componenta gasita pe vehicule echipate cu transmisie manuala si serveste ca…