Riscurile injectiilor cu acid hialuronic buze

0 Shares
0
0
0

In anul 2018 este cat se poate de firesc faptul ca femeile isi doresc sa isi injecteze buzele cu acid hialuronic buze, iar in continuarea acestui articol vom discuta putin despre acest aspect.

Mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca acidul hialuronic este o proteina care se regaseste in fiecare organism uman, in mod natural, in derm mai exact. Ei bine, acidul hialuronic este folosit in prezent de catre femeile care isi doresc sa scapd de riduri, sau de catre cele care isi doresc o marire a buzelor.

Ei bine, trebuie precizat ca interventiile cu acid hialuronic care au loc in cadrul clinicilor de renume din tara, acolo unde isi desfasoara activitatea medici renumiti, sunt cat se poate de sigure.

Doamnele si domnisoarele trebuie insa sa fie constiente si de faptul ca exista o multime de chirurgi plasticieni noi, care nu au o foarte mare experienta in ceea ce priveste injectarea acidului hialuronic, iar din acest motiv injectiile pot avea efecte adverse.

Asimetria buzelor este o prima problema cu care se pot confrunta femeile care opteaza pentru acid hialuronic in buze. Chirurgilor le poate fi destul de dificil sa dirijeze cu exactitate acidul hialuronic in buze, iar daca acestia sunt si lipsiti de experienta, sansele ca interventia sa nu fie una reusita sunt foarte mari.

Referitor la corectarea asimetriilor cat si la refacerea volumului, sunt doua operatiuni care se pot face numai cand se pierde aproximativ 50% din volumul de acid hialuronic injectat. Asta inseamna ca femeile respective au de asteptat aproape o jumatate de an de la injectare, pentru a-si remodela din nou buzele.

Nodulii pot reprezenta o alta complicatie care apare in urma unor injectii cu acid hialuronic, insa aceasta problema se poate corecta in conditiile in care acidul hialuronic este de cea mai buna calitate. Despre noduli mai trebuie precizat ca pot sa fie usor dizolvati, prin injectarea cu hialuronidaza.

Problema este insa daca acestia apar la ceva timp dupa injectarea acidului hialuronic, deoarece sunt durerosi si inflamati. Acestia pot aparea fie datorita unei contaminari bacteriene, fie datorita unei reactii de corp strain la impuritatile continute de acidul hialuronic.

Femeile care opteaza pentru injectarea acidului hialuronic in buze se pot confrunta deasemenea si cu aparitia infectiilor. Acestea pot aparea la doar cateva zile dupa injectarea de acid hialuronic in buze, datorita faptului ca a fost folosita o tehnica dezastruoasa de injectare.

O alta complicatie care poate aparea este necroza, iar ea apare datorita blocarii vaselor de sange, dupa ce se efectueaza injectarea cu acid hialuronic.

Asadar, dupa cum se poate observa, oricat de mult ar ajuta injectiile cu acid hialuronic o femeie sa arate mult mai bine si sa fie mult mai frumoasa, aceste injectii pot sa fie foarte periculoase.

Tocmai de aceea, este indicat ca o asemenea interventie sa aiba loc in cadrul unui centru de infrumusetare renumit, iar injectarea cu acid hialuronic este indicat sa fie efectuata de catre un specialist, pentru ca in acest caz sansele de a aparea complicatii sunt foarte mici.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…