Nokia 6.1, un telefon pe care te poti baza

0 Shares
0
0
0

In cazul in care esti fan Nokia, cu siguranta urmatorul articol este ideal pentru tine, dat fiind faptul ca te poate ajuta sa iti alegi un smartphone de la Nokia, la un pret atractiv.

Atunci cand iti doresti un smartphone de la Nokia, iti doresti un telefon pe care sa te poti baza, pentru ca stim cu totii ca acest lucru l-am invatat de ani de zile de la Nokia.

Daca terminalele din gama Nokia Lumia nu au fost atat de apreciate, acum brandul finlandez a inceput sa scoata pe piata terminale cu sistemul de operare Android, care au o mare priza la public.

Unul dintre acestea este Nokia 6.1, iar dispozitivul iti poate oferi toata puterea de care ai nevoie, acesta fiind dotat cu o platforma de mobil Qualcomm Snapdragon 630, dar si 3 GB de memorie RAM. Cat despre spatiul de stocare al telefonului, acesta este de 32 GB, insa poate fi extins cu un card de memorie de pana la 128 GB.

Avand la dispozitie un asemenea telefon nu vei astepta prea mult timp pana cand ti se vor incarca aplicatiile, iar modelul este cu aproximativ 60% mai performant decat modelul Nokia 6.

Acest dispozitiv dispune de cel mai bun Android si de cele mai noi inovatii de la Google, si ce este cel mai important, datorita incarcarii USB tip C, dispozitivul se incarca pana la 50% in doar o jumatate de ora.

Si daca tot am adus in discutie incarcarea, trebuie specificat faptul ca dispozitivul poate fi dotat in clipa de fata si cu o husa acumulator extern, accesoriu achizitionat separat, insa care poate si sa protejeze terminalul, dar si sa il tina mai mult timp incarcat.

Practic, avand la dispozitie si un astfel de accesoriu, iti vei putea dubla durata de viata a bateriei telefonului, care este de 3000mAh.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca majoritatea persoanelor care isi aleg un smartphone pun mare pret pe camera foto a telefonului. Tocmai acesta este si motivul pentru care Nokia a ales sa echipeze dispozitivul 6.1 cu o camera foto principala de 16 MP, in timp ce camera frontala ideala pentru selfie-uri este de 8 MP. Deasemenea, trebuie precizat faptul ca inregistrarea video a terminalului este 4K.

Se stie faptul ca majoritatea persoanelor care se afla in cautarea unui smartphone isi doresc un dispozitiv care sa aiba un ecran cat mai mare. In ceea ce priveste ecranul acestui model de la Nokia trebuie sa precizam ca acesta este IPS Full HD, de 5.5 inch, cu Corning Gorilla Glass 3.

Asadar, acestea fiind spuse, in conditiile in care iti doresti un smartphone performant, un smartphone de la un producator cunoscut si indragit de catre majoritatea utilizatorilor, si un smartphone care sa nu te coste foarte multi bani, atunci cu siguranta ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre modelul Nokia 6.1.

Daca iti vei alege un asemenea model de la Nokia, si daca vei avea mare grija de dispozitiv, aceasta va rula la capacitate maxima o perioada indelungata de timp.

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…