Peste 5000 de oameni sunt asteptati la prima editie Gomag Virtual Summit

0 Shares
0
0
0

Echipa Gomag a dat startul inscrierilor la Gomag Virtual Summit, o conferinta 100% online cu acces gratuit, care se va desfasura in perioada 26-28 septembrie. Evenimentul, la care sunt asteptati peste 5000 de participanti din toate colturile tarii dar si de peste hotare, ofera acces la experienta a peste 27 de nume bine cunoscute in domeniul comertului online.

Gomag Virtual Summit a fost conceput special pentru antreprenori, de la cei care se afla abia la inceputul carierei si pana la cei cu ani grei de experienta in spate. Accesul la eveniment precum si la sesiunile live organizate in cele 3 zile de summit este permis tuturor celor inregistrati pe pagina evenimentului.

Fiecare dintre cele 3 zile de eveniment este dedicata unui subiect vital pentru cresterea performantei unei afaceri online, dupa cum urmeaza: Search Day, Social Day si Growth Day. Sesiunile incep de la ora 10:00 si continua pana la ora 18:00, in fiecare zi de summit.

Prima zi de eveniment, Search Day, abordeaza intregul set de instrumente si tactici menite sa aduca maximum de vizibilitate pentru o afacere online in motoarele de cautare: SEO, inclusiv selectarea si utilizarea corecta a cuvintelor cheie, local SEO, strategii de continut si informatii de ultima ora despre penalizarile Google, strategii si campanii Pay-per-click, inclusiv pe YouTube.

Cea de-a doua zi de eveniment, Social Day, este dedicata strategiilor viabile pe Social Media dar si tacticilor de promovare eficiente cu ajutorul Facebook Ads: trenduri, alegerea retelelor sociale potrivite pentru o afacere online, optimizarea paginilor de business, folosirea video-urilor si remarketing.

Ultima zi de eveniment, Growth Day, este dedicata tacticilor de crestere a unei afaceri online, abordand subiecte precum optimizarea conversiilor, strategii de email marketing, gestionarea resurselor financiare, strategii de vanzare, blogging dar si un intreg plan de concepere a unei afaceri de succes pe Amazon.

Printre cei 27 de speakeri prezenti la eveniment se numara Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder la Gomag dar si organizatorul acestui summit, Raluca Radu (Country Manager, ANSWEAR), Valentin Radu (CEO&Founder, Omniconvert), Liviu Taloi (Founder, ECOMpedia), Alex Huditan (Amazonienii), Andrei Radu (Founder&CEO, GPeC), Cristian China Birta (Antreprenor, Consultant, Blogger), Lorand Soares Szasz (Antreprenor & Trainer) si multi altii.

Participantii la Gomag Summit vor putea interactiona in timp real cu o parte din speakeri, in cadrul sesiunilor live, ocazie cu care le vor putea adresa intrebari si cere informatii suplimentare.

Platforma Gomag este solutia eCommerce B2B & B2C pentru crearea si cresterea unui magazin online 100% performant, dovada fiind cele peste 158 de magazine care vand constant pe aceasta platforma. Gomag se diferentiaza pe piata prin sute de functionalitati menite nu doar sa asigure buna functionare a magazinelor ci si sa le ajute sa vanda mai mult. Printre acestea amintim Gomag Apps (magazinul de aplicatii si integrari), modulul Academia de eCommerce, cu informatii premium dar si editorul de tema.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…