Se poate practica videochatul acasa?

0 Shares
0
0
0

Cu totii am vizitat cel putin odata site-urile pe care sunt postate anunturi privind locurile de munca libere, si cu siguranta fiecare persoana a citit cel putin un anunt al unui studio de videochat, care se afla in cautarea de noi modele.

Exista multe fete care viseaza cu ochii deschisi la sume de bani fabuloase, castigate din videochat. Multe fete merg mai departe, si se intreaba daca pot lucra de acasa. Ei bine, adevarul este ca da, se poate lucra si de acasa in aceasta industrie, dar nu este recomandat.

Fetele care isi doresc sa practice videochatul de acasa, mai intai de toate au nevoie de aparatura pentru a putea sa isi desfasoare activitatea. Iata ce este necesar pentru ca modelele sa poata face videochat de acasa:

PC / laptop

PC-ul / laptopul tau nominal poate face treaba, dar daca vrei sa te diferentiezi si sa pari un model profesionist, atunci trebuie sa faci flux la 1080p si la minim 20FPS. Pentru aceasta vei avea nevoie de mai multa putere de procesare. Acum, streamingul nu are legatura cu viteza internetului, ci depinde de puterea computerului / laptopului.

De asemenea, daca in viitor ai de gand sa faci twitch streaming (o nisa uimitoare pentru a castiga bani ca model de videochat), atunci din nou pentru a juca acele jocuri, vei avea nevoie de un computer de inalta configuratie.

De asemenea, pentru a vinde videoclipuri online, trebuie sa le editezi mai intai. Editarea video necesita un computer high-end, astfel incat din nou trebuie sa investesti intr-o configuratie de inalta calitate. De asemenea, un computer rapid va economisi multe ore / zile luni din viata.

Camera web

Acum trebuie sa te gandesti, de ce nu poti folosi camera web care este deja preconstruita in laptop? Ei bine, nimeni nu va va plati pentru un flux de calitate slaba. Cand alte modele de videochat vor transmite in 1080p, nu vei dori sa oferi videoclipuri de calitate scazuta. De asemenea, camerele web nu sunt atat de scumpe. Alege-ti oricare dintre webcam-urile cu specificatii impresionante, pentru ca astfel, fluxurile de difuzare vor fi limpede.

Iluminat

Secretul este iluminarea. Poti avea o camera oribila, dar poti totusi sa atragi lume, daca ai o iluminare uimitoare. Asadar, asigura-te ca iti cumperi seturi de iluminat specific pentru activitatea de videochat.

Tastatura wireless si mouse

Acestea sunt o necesitate absoluta daca dorestti sa arati ca un model profesionist. Mouse-ul si tastatura wireless ajuta la afisarea unei camere mai curate si dragute. De asemenea, nu trebuie sa stai chiar in fata computerului pentru a comunica cu oamenii din camera ta. Te poti relaxa pe patul tau (acest lucru arata mult mai sexy si mai seducator), in timp ce tastezi confortabil.

Difuzoare externe

Redarea muzicii in camera ii confera o atmosfera mai rece si mai usoara. In cazul in care nu ai difuzoare in camera, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia si spre un set de difuzoare, pe care sa le folosesti cand muncesti.

Jucarii sexuale

Acesta este din nou un must have. Cu cat ai mai multe varietati de jucarii sexuale, cu atat mai interesante vei putea face spectacolele. Jucariile sexuale precum un vibrator sau dildo trebuie expuse, astfel incat clientii sa le observe si sa isi doreasca sa te vada folosindu-le. Astfel, vor petrece mai mult timp in compania ta, si vor plati mai multi bani pentru showul tau erotic.

Asadar, dupa cum se poate vedea, se poate practica videochatul de acasa, dar modelele trebuie sa investeasca multi bani. In plus, pe langa cele enumerate in randurile de mai sus, modelele de videochat au nevoie de tinute, de produse de machiaj, de produse de ingrijire a parului, etc. Toate acestea costa, iar in final, castigurile modelelor nu vor mai fi atat de mari.

In schimb, fetele care isi doresc o cariera in videochat, pot accesa https://www.misscamstudio.ro, pentru a deveni modelele studioului Misscamstudio.ro Bucuresti. Fetele care ajung sa isi desfasoare activitatea in Misscamstudio.ro Bucuresti, vor avea pusa la dispozitie toata aparatura mentionata in randurile de mai sus, si vor putea sa o foloseasca fara a plati.

In plus, un asemenea studio profesionist, le ofera modelelor cei mai buni make-up artisti si hairstilisti, pentru a le crea acestora o imagine perfecta; insa studiourile cumpara chiar si jucarii sexuale pe care modelele le pot folosi in timpul showului erotic.

Fetele care lucreaza intr-un studio de videochat, sunt instruite de catre cei mai buni traineri, astfel incat in momentul in care incep sa presteze in fata camerei web, sa reuseasca sa atraga clientii, si sa castige cat mai multi bani.

Dupa cum se poate vedea asadar, se poate practica videochatul si de acasa, insa din toate punctele de vedere, este mult mai indicat ca un model sa isi desfasoare activitatea in cadrul unui studio de videochat, precum Misscamstudio.ro Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…