Sfaturi utile pentru a alege rochia de mireasa

0 Shares
0
0
0

In cazul in care se apropie nunta ta, iar tu inca nu ti-ai ales rochia de mireasa, cu siguranta trebuie sa te grabesti putin, pentru ca alegerea unei rochii de mireasa nu este o misiune atat de simpla precum pare.

Tocmai acesta este si motivul pentru care in continuarea acestui articol vei putea sa descoperi cateva sfaturi foarte utile, care te pot ajuta atunci cand trebuie sa iti cumperi rochia de mireasa.

Mai intai de toate trebuie sa stabilesti impreuna cu viitorul tau sot formalitatea nuntii. Acest stil este foarte important pentru ca in functie de stil va trebui sa fie aleasa si rochia de mireasa, dar si costumul mirelui.

Trebuie sa stii ca o rochie de printesa, care sa fie plina de dantela si batuta in pietre nu este indicata pentru un stil relaxatm sau pentru o nunta outdoor.

Atunci cand vrei sa pleci la magazin pentru a-ti alege rochia, un lucru este cat se poate de sigur, si anume ca nu trebuie sa duci cu tine toate prietenele, sau toate surorile, cumnata, mama, matusa sau alte femei.

Tinand cont de faptul ca este nunta ta, si cel mai fericit eveniment din viata ta, eveniment in care toate privirile vor fi indreptate asupra ta, este firesc sa iti alegi rochia pe care tu o preferi, si sa nu te lasi influentata de parerea altor persoane. Cu cat ai mai multe persoane in jur, care isi dau cu parerea, cu atat iti va fi mai greu sa alegi o rochie de mireasa.

Un alt detaliu foarte important este acela de a nu pleca la drum cu ideea ca nu iti vei alege nici in ruptul capului un anumit stil de rochie. Poate vrei sa iti alegi un anumit stil de rochie iar acela nu ti se potriveste sub nici o forma. Poate spui ca un anumit stil de rochie nu iti place, iar cand o imbraci observi ca aceea ti se potriveste cel mai bine.

Asadar, niciodata sa nu spui niciodata, asa ca trebuie sa iti alegi neaparat rochia doar dupa ce o probezi, si niciodata inainte.

Un alt sfat foarte util este acela de a nu alege prima rochie pe care o vezi in magazin. Cu siguranta este extrem de important sa studiezi cu atentie fiecare rochie din magazin, si ar fi indicat sa probezi cat mai multe rochii, pentru a vedea care este cea care ti se potriveste cu adevarat.

Trebuie sa stii insa ca daca vezi o rochie pe internet si iti place, nu inseamna ca aceea este neaparat aleasa. De multe ori rochiile vazute pe internet par perfecte, iar atunci cand imbraci o astfel de rochie observi ca nu ti se potriveste deloc, si ca te dezavantajeaza.

In momentul in care trebuie sa iti cumperi o rochie de mireasa, trebuie sa iti stabilesti si un buget, iar odata ce ajungi la magazin, stii cel putin spre ce rochii trebuie sa te orientezi.

Pentru a alege rochia de mireasa, ar fi indicat sa vizitezi cat mai multe magazine, si chiar sa vizitezi targurile de nunti, pentru a vedea cat mai multe modele de rochii de mireasa.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…