Sfaturi si trucuri ALLVIEW P9 Energy Lite

0 Shares
0
0
0

In cazul in care va aflati in cautarea unui smartphone care sa faca fata tuturor cerintelor dvs., insa nu doriti sa cheltuiti foarte multi bani pentru a alege un dispozitiv de la Samsung sau Apple, atunci cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre Allview, iar modelul P9 Energy Lite poate reprezenta cea mai buna solutie.

Acest telefon reprezinta o solutie ideala pentru dvs. in conditiile in care pretul sau este unul foarte atractiv, iar in cazul unei posibile defectiuni, o inlocuire display Allview P9 Lite va costa mult mai putin decat o inlocuire display pentru un dispozitiv iPhone. Apoi, precizam faptul ca accesoriile acestui model sunt de-asemenea ieftine comparativ cu accesoriile altor smartphone-uri de top de pe piata.

Ei bine, in cazul in care va cumparati un asemenea telefon, in mod evident este indicat sa cunoasteti cateva sfaturi si trucuri pentru a va putea bucura de dispozitiv, iar in continuare veti descoperi cateva dintre acestea:

Cum sa prelungiti durata de viata a bateriei in ALLVIEW P9 Energy Lite?

Cu totii suntem constienti de faptul ca bateriile smartphone-urilor se descarca rapid, asa ca iata cum puteti sa prelungiti durata de viata a bateriei pentru un astfel de telefon:

1. Pretinde ca esti intr-un avion.

Modul avion este de fapt cel mai eficient cand vine vorba de energie. Cand il porniti, majoritatea proceselor care consuma baterii sunt oprite. De aceea, atunci cand incarcati dispozitivul in acel mod, acesta ar trebui sa se incarce putin mai repede decat in ??modul obisnuit. Lucrul ideal ar fi sa opriti telefonul atunci cand nu il utilizati, insa daca nu puteti face acest lucru, modul avion este aproape la fel de bun.

2. Utilizati incarcatorul producatorului

De obicei, incarcatorul care vi se ofera impreuna cu dispozitivul incarca cel mai rapid telefonul. Incarcarea prin cablu USB poate fi universala, dar utilizeaza mai putin de 1 amper, iar dispozitivele moderne au de obicei nevoie de 2 amperi sau mai mult. Matematica simpla – cu cat sunt mai putini amperi, cu atat incarcarea este mai lenta.

De aceea, va recomandam sa folositi incarcatorul original. Daca nu aveti unul, exista incarcatoare speciale pe care le puteti cumpara care au mai mult de 2 amperi – nu uitati sa verificati intotdeauna acel parametru atunci cand decideti sa cumparati un incarcator nou.

Cum sa economisiti viata bateriei pe ALLVIEW P9 Energy Lite?

Pentru a extinde functionarea bateriei, puteti utiliza si solutii simple si destul de evidente pe care le veti gasi mai jos.

1. Reglati luminozitatea

In zilele noastre, dispozitivele mobile sunt echipate cu ecrane mari. Cu toate acestea, ecranul este cel mai mare devorator de energie, astfel incat daca doriti sa va economisiti bateria, ar trebui sa incepeti cu asta. In primul rand, verificati setarile de luminozitate – daca este setat aproape de maxim, acesta va manca bateria foarte repede. Cel mai eficient mod este sa-l pastrezi la mijloc, poate un pic mai aproape de minim (dar inca suficient de luminos pentru a citi).

In unele dispozitive, exista posibilitatea de a regla automat luminozitatea, care vine la indemana cu diferite conditii meteorologice.

2. Mod automat de economisire a energiei

Chiar si atunci cand nu utilizati dispozitivul, acesta functioneaza in continuare (sincronizare, actualizari etc.). Fiecare dintre acestea consuma bateria. Din fericire, Android ofera modul de economisire a energiei, ceea ce face ca dispozitivul dvs. sa utilizeze mai putina energie decat in ??mod normal (verificare prin e-mail mai putin frecventa, sincronizare etc).

Puteti activa acest mod oricand doriti. Mai mult, puteti seta si pornirea automata a acestui mod atunci cand bateria atinge un anumit nivel (de obicei sub 5% sau 15%).

3. Folositi „Economisire de energie” in loc de „Precizie ridicata” in Locatie

Pentru a identifica locatia exacta a dispozitivului, puteti utiliza trei surse: GPS, WIFI si reteaua dvs. mobila. Cu toate acestea, utilizarea modului „Precizie ridicata” consuma multa energie. Cand nu aveti nevoie de locatii foarte precise, puteti dezactiva semnalul GPS si puteti utiliza doar WIFI sau reteaua mobila (modul „Economie de energie”) – aceasta va scadea cu siguranta utilizarea bateriei.

4. Fundal de ecran static

Imaginile de fundal vii si live arata foarte bine pe ecran. Cu toate acestea, animatiile pe care le folosesc tind sa foloseasca mai mult baterie decat un tapet normal, static.

Asadar, acestea sunt cateva lucruri foarte importante pe care este important sa le cunoasteti in ceea ce priveste dispozitivul Alview P9 Lite daca doriti sa cumparati un asemenea telefon.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…