Avantajele incarcatoarelor wireless

0 Shares
0
0
0

La birou

Un suport sau un port de incarcare fara fir poate fi asezat si pe un birou. Ideea este sa setati rapid telefonul la incarcator ori de cate ori va intoarceti la masa.

Incarcarea fara fir este mai putin productiva

Incarcarea fara fir nu este benefica intr-un mediu de birou, presupunand ca va intereseaza viteza si productivitatea.

Daca doriti ca dispozitivul dvs. sa ramana incarcat intre intalniri, viteza mai lenta este incomoda. In testul meu, standul Anker a durat aproximativ 10 minute pentru a reincarca 25% din baterie decat un incarcator cu fir.

Celalalt dezavantaj din birou este ca nu puteti utiliza cu usurinta telefonul pentru a scrie un mesaj fara a il elimina din incarcator. Cu un cablu, puteti face toate sarcinile importante in timp ce ramaneti conectat.

Atunci cand sunteti in miscare, Mophie ofera pachete de baterii rectangulare cu incarcare inductiva incorporata. Tot ce faceti este sa plasati telefonul pe partea superioara a acumulatorului. In mod convenabil, acumulatorul nu trebuie sa fie conectat la o sursa de alimentare, facand acest lucru unul dintre putinele produse cu adevarat fara fir.

Acest lucru este uneori convenabil.

Un incarcatoare wireless a fost grozav pentru noaptea de azi. In timpul cina cu partenerul meu, a fost frumos sa renunt la un cablu. Am pus bateria pe masa si ne-am reincarcat.

Un pachet de acumulatori fara fir era mai putin practic in timp ce mergeam – ca si cum as fi stat pe transportul public – pentru ca nu puteam sa folosesc cu usurinta telefonul in timp ce il incarc. Din fericire, acumulatorul wireless al lui Mophie include un port pentru a conecta un cablu de alimentare.

In camera de zi

Ati putea pune un stand de incarcare pe un stand TV sau la o masa de capat pentru ca oaspetii sa-si reincarce telefoanele atunci cand vin. Este nu numai convenabil si ospitalier, dar, de asemenea, arata mai putin lipicios decat corzile in jurul valorii de zonele comune.

Firele sunt mai bune.

Cu exceptia cazului in care toti prietenii si membrii familiei dvs. sunt entuziasti de tehnologie, este putin probabil ca toti sa aiba telefoane capabile de incarcare fara fir. Este o idee buna  a lasa cateva cabluri de alimentare; daca doriti firele sa arate mai putin murdare, le puteti organiza cu clipuri magnetice ieftine.

Cand nu aveti companie, celalalt dezavantaj al incarcarii fara fir in camera de zi este ca nu puteti utiliza telefonul in timp ce incarcati. Pentru mine, a fost mai convenabil sa fiu conectat un cablu de smartphone de lunga durata, in timp ce am stat pe canapea si am intrat pe Instagram.

In masina

Pentru autoturisme, producatorii de accesorii ofera suporturi de incarcare fara fir care pot fi atasate orificiilor de aer conditionat sau sloturilor pentru CD-uri. Am testat mufa lui Mophie, care a fost fixata intr-un aer de aerisire, cu doua brate reglabile tinand telefonul la loc. Pentru a porni incarcatorul, a trebuit sa introduc un fir prin portul de accesorii al masinii.

Acest lucru nu este practic.

Multe masini includ acum CarPlay sau Android Auto, sistemele infotainment oferite de Apple si Google, care reflecta hartile si aplicatiile telefonului dvs. pe ecranul consolei masinii.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…