Top 5 greseli de evitat atunci cand investiti in imobiliare in Israel

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca doriti sa cumparati o casa de vacanta, sa investiti intr-un apartament sau pur si simplu doriti sa indepliniti o ambitie avuta de-a lungul vietii, investitia in domeniul imobiliar din Israel are nevoie de o planificare atenta si de considerente.

Indiferent daca sunteti un cetatean israelian sau un strain interesat sa investeasca in proprietati imobiliare in Israel, este esential sa aveti un avocat imobil, de afaceri si financiar, care sa va poata oferi consultanta juridica solida cu privire la investitia dvs.

Puteti obtine cele mai bune servicii de avocatura de la cel mai bun avocat Israel, Samy Law, care va poate oferi informatii juridice valoroase despre investitiile imobiliare in Israel.

In plus, cel mai bun avocat Israel, Samy Law va poate ajuta evitati cele mai importante greseli atunci cand investiti in domeniul imobiliarelor in aceasta tara. In cele ce urmeaza vedem care sunt greselile de evitat atunci cand doriti sa investiti in imobiliare in aceasta tara.

Sparing pe cercetare

Cand doriti sa cumparati ceva mare ca o masina, va faceti timp pentru a compara performanta generala si specificatiile diferitelor marci si niveluri de finisaje, puneti intrebari si efectuati mai multe cercetari pentru a va asigura ca achizitia dvs. va avea sens. Ingrijirea cuvenita atunci cand doriti sa investiti in zona imobiliara trebuie sa fie mai amanuntita. Este important sa aflati mai multe despre fundamentele juridice si economice ale zonei in care doriti sa achizitionati o investitie. Aflati despre cresterea economica, preturile imobilelor si vanzarile recente, factorii demografici, ratele de inchiriere si ratele de neocupare din oras pentru a vedea imaginea reala, precum si pentru a studia fundamentele juridice ale potentialului proprietatii imobiliare in sine, care in Israel poate fi complicata.

Obtinerea de finantare proasta

Multi cumparatori imobiliari asigura o finantare proasta, cum ar fi imprumuturile variabile sau imprumuturile cu dobanda. Dar, in acest tip de finantare, cand ratele dobanzilor cresc, sufera. Daca intentionati sa investiti in Israel si doriti sa solicitati finantare din partea bancii, este important sa intelegeti legislatia tarii. In Israel, un rezident poate primi un procent mai mare de finantare in timp ce un strain poate primi doar pana la cateva procente de finantare mai mica.

De asemenea, luati nota ca bancile din Israel nu apreciaza proprietatea pe care o cumparati pentru intreaga sa suma. Prin urmare, este esential sa obtineti o apreciere realista inainte de a semna un contract de vanzare. In plus, ipoteca dvs. nu va include taxe de cumparare, cum ar fi taxele de avocat si impozitul de cumparare. Cel mai bine este sa lucrati cu un avocat de renume din Israel, precum cel mai bun avocat Israel, Samy Law.

Calcule gresite privind cheltuielile

Unii investitori nu iau in considerare cheltuielile de intretinere legate de amenajarea gradinii, cosirea gazonului sau pictarea serpului, precum si impozitele municipale suplimentare (Arnona) care trebuie platite pentru proprietatile neocupate pentru cea mai mare parte a anului, precum si impozitele asociate cu achizitionarea unei proprietati (Mas Rechisha) si aprecierea (Mas Shevach). In afara de aceasta, exista si costul de dotare a proprietatii, mai multe cheltuieli structurale si impozitele pe proprietate si asigurari. Chiar si costul de vanatoare de proprietate nu este adesea inclus in calculul cheltuielilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care multi investitori imobiliari nu sunt doar saraci in case, ci si saraci in numerar.

Nu se verifica rentabilitatea investitiei

Una dintre principalele greseli pe care investitorii le comit, este ca nu reusesc sa testeze investitia imobiliara potentiala. Este important sa examinati cel mai recent scenariu de venituri si cheltuieli inainte de achizitionarea proprietatii. Acest lucru este foarte util, mai ales atunci cand planuiti sa cumparati o proprietate de inchiriere sau de vacanta sau proprietate rezidentiala. Identificarea riscului potential impotriva tintei dvs. globale pentru investitie va va ajuta sa identificati modul in care investitia viitoare se va potrivi corespunzator in portofoliul dvs.

Alegerea echipei gresite in ceea ce priveste indrumarea

Trebuie sa cunoasteti punctele forte si punctele slabe inainte de a incepe sa investiti. Alegand o echipa de experti sau colaborand cu cel mai bun avocat Israel, Samy Law, acesta va poate ajuta sa va puneti in valoare punctele forte si va investiti banii in proprietati imobiliare rentabile.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…