Top aplicatii de retete pentru Android

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca sunteti bucatar sau nu, mancarea este o nevoie fiziologica vitala de a supravietui si de a rezista in timp, deci nimic mai bun decat sa va aduca o lista cu cele mai bune aplicatii de retete de gatit pentru Android.

Ne place intotdeauna sa fie viata cat mai usoara posibil si, desigur, avand o carte de retete excelenta pe mobilul nostru, ne va face viata mai usoara. Puteti scoate in evidenta ori de cate ori aveti surprinzatoare cine cu feluri de mancare diferite.  Alege si husa Samsung sau pentru orice alt model de telefon care sa te ajute sa il protejezi cand stai in bucatarie.

Gatiti cu drag

De pe site-ul Google Play puteti gasi orice tip de aplicatie pe care trebuie sa o utilizati pe smartphone-ul sau tableta.

Printre aplicatiile disponibile, exista mai multe posibilitati daca va place sa gatiti, bucurati-va de aceste aplicatii cu cele mai bune retete. Mai jos enumeram cateva aplicatii interesante.

Cookpad

Prima aplicatie derivata din cea mai mare bucatarie sociala si gastronomie din lumea hispanica, Cookpad, este aplicatia pe care o prezentam ca fiind una super utila.

Puteti consulta peste 49.000 de retete disponibile. Veti avea optiunea de a cauta dupa tip, tara, ingrediente, timp, cost, dificultate si alti parametri, pentru a urma reteta pas cu pas de pe smartphone. De asemenea, va permite sa generati retete noi si sa le stocati, sa le trimiteti prin e-mail sau sa le partajati prin intermediul retelelor sociale Twitter, Facebook, WhatsApp etc.

Toate retetele

  • Dezvoltator: Cookpad
  • Pret: Gratuit

Il puteti descarca la: Google Play

COOKING BOOK

O alta aplicatie excelenta pe care nu o puteti rata pe smartphone este asa-numita COOKING BOOK – Carte de retete, retete de gatit. In ea veti avea mii de retete clasificate si asezate astfel incat sa fie usor sa gasiti ceea ce cautati. Exista mai mult de 90.000 de utilizatori inregistrati care contribuie cu tot mai multe retete in fiecare zi.

Are un mod comunitar pentru a conecta si descarca retete noi si un mod intern care are mai mult de 2500 de retete preinstalate, plus toate cele pe care doriti sa le descarcati. De asemenea, este posibil sa urmariti alti utilizatori si chiar sa primiti notificari atunci cand un utilizator comenteaza, fotografiaza sau publica retete noi.

  • cooking book: dezvoltator villy
  • Pret: Gratuit

Il puteti descarca la: Google Play

What should i cook today? Ce gatesc astazi? Efectiv, acesta este numele acestei aplicatii care are un motor de cautare reteta cu mai mult de 3200 de retete disponibile offline. Cele mai multe retete sunt foarte simplu de preparat, deoarece au fotografii si chiar retete video care explica cum sa faci fiecare fel de mancare pas cu pas.
Exista trei tipuri de cautare instantanee: dupa titlu, dupa ingrediente
Si dupa grupuri de retete. In plus, aceasta aplicatie va va sugera retete pana cand va decideti asupra unei retete pe care doriti sa o gatiti. O aplicatie super utila si rapid de folosit cu numeroase retete internationale.

 What should i cook today – Ce gatesc astazi?

  • Dezvoltator: Villy
  • Pret: Gratuit
0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…