Tranzactionarea criptomonedelor pe platforma de trading bitcoin bitmahavi.com

0 Shares
0
0
0

Criptomonedele sunt monede digitale sau virtuale care sunt capabile sa functioneze ca mijloc de schimb la nivel de la persoana la persoana, permitand plati directe intre persoane.

In ciuda existentei de cativa ani, criptomonedele au devenit un fenomen global in 2017, cand pretul Bitcoin a crescut pana la aproape 20 000 USD. 2017 a marcat si anul in care tranzactionarea criptomonedelor a devenit o optiune populara de investitii si sursa de venit activ pentru oamenii din intreaga lume.

Acest articol ofera o imagine de ansamblu asupra celor mai importante si cunoscute monede digitale. Veti descoperi care sunt acestea, si veti descoperi la finalul articolului o promisiune a acestora.

Dat fiind faptul ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa afle informatii despre criptomonede, in urmatoarele randuri vom discuta despre tranzactionarea criptomonedelor.

Veti afla si care sunt cele mai cunoscute criptomonede care pot fi tranzactionate pe platforma bitmahavi.com, plus multe alte lucruri interesante.

Despre ce este vorba despre tranzactionarea criptografica

In special in lumea finantelor, tranzactionarea criptomonedelor a devenit un fenomen deosebit de mare, acum exista o abundenta de oportunitati de tranzactionare, platforme si schimburi pentru care pot alege investitorii la scara mare si mica.

In multe privinte, tranzactionarea criptomonedelor nu este diferita de tranzactia valutara traditionala (Forex), cu exceptia faptului ca aveti de-a face cu monede non-Fiat.

In prezent, cele mai tranzactionate jetoane din spatiul criptocurrency sunt:

Bitcoin

Prima si cea mai proeminenta criptomoneda este Bitcoin, care actioneaza ca standardul de aur in intregul spatiu de criptocurrency, ceea ce inseamna ca pretul mai mult sau mai putin al fiecarei alta criptomoneda este (cel putin intr-o oarecare masura) legat de pretul Bitcoin.

Ethereum

Moneda Ethereum (Ether) este proiectata intr-un mod fundamental diferit fata de Bitcoin, prin faptul ca Blockchain-ul sau nu functioneaza numai pentru a valida o serie de conturi si solduri, ci si ceea ce sunt cunoscute sub numele de state.

Ethereum este de asemenea utilizat ca platforma pentru aplicatia Blockchain, ceea ce inseamna ca alte companii si dezvoltatori sunt capabili sa lanseze propriile jetoane cu ajutorul platformei si infrastructurii Ethereum.

Nota laterala: simbolul propriei platforme, BPT, este construit pe reteaua blockchain Ethereum.

Litecoin

In urma Bitcoin, Litecoin a fost una dintre cele mai vechi criptocurrente care au aparut in spatiu si, astfel, a fost considerata „argintul pentru aurul digital bitcoin”.

Litecoin este in continuare activ dezvoltat si tranzactionat si este considerat de multi drept o „rezerva” viabila in cazul in care Bitcoin esueaza. De asemenea, Litecoin sustine ca este o alternativa mai buna si mai rapida pentru tranzactii si plati.

Cum puteti tranzactiona litecoin?

Primul pas este sa va inscrieti la Bitmahavi prin crearea unui cont nou. Puteti utiliza acest cont pentru a cumpara, vinde si stoca Litecoin si alte criptomonede. Verificand identitatea dvs., contul dvs. va fi activat si puteti incepe sa construiti un portofoliu.

Dupa verificarea contului dvs., conectati-va contul bancar sau contul de plata pentru a depune euro sau dolari americani pe care ii puteti folosi la tranzactii. Cumparati Litecoin si alte criptomonede instantaneu si schimbati-le pe platforma noastra de tranzactionare.

Am ales sa prezentam acest exemlu, insa asa stau lucrurile si atunci cand doriti sa tranzactionati oricare dintre monedele virtuale pe care le-am amintit in randurile acestui articol.

Bitcoin Cash

Aceasta criptomoneda a fost creata in august 2017, rezultand dintr-o furculita a Bitcoin Classic. O furculita este atunci cand un blockchain se scufunda in doua cai potentiale inainte.

De atunci, Bitcoin Cash a devenit una dintre cele mai proeminente monede de pe piata criptomonedelor. Acesta a fost creat in scopul unor blocuri de tranzactii mai mari, permitand astfel procesarea simultana a mai multor tranzactii.

Riple

Criptocurrenta nativa a ecosistemului Ripple, XRP, este una dintre cele mai tranzactionate monede din spatiul cripto. Desi cazul de utilizare primara nu a fost inca adoptat pe scara larga, jetonul XRP serveste in scopul simplificarii platilor si transferurilor intre banci.

Pana in prezent, multe banci din intreaga lume si-au manifestat interesul pentru adoptarea Ripple, iar brandul creste intr-un ritm in continua crestere. Obiectivul principal al Ripple este acela de a accelera transferurile financiare intre banci de la zile la secunde.

Promisiunea criptomonedelor

Desi criptomonedele se gasesc inca intr-o faza de inceput si de dezvoltare timpurie, acestea prezinta un potential imens. Mai exact, criptocurrentele au potentialul de a fi utilizate ca un mecanism de stocare a valorii mai sigure si mai private. In acelasi timp, sunt capabili sa faciliteze tranzactiile in moduri potential mai eficiente si accesibile.

Daca sunteti interesat sa va incepeti in propria calatorie in spatiul criptocurrency, Bitmahavi va ofera o introducere usoara, fara batai de cap si ghidata.

Pentru a afla mai multe despre cryptocurrencies si tehnologia blockchain, va puteti indrepta atentia spre platforma de traiding bitcoin bitmahavi.com, unde veti putea incepe sa tranzactionati toate criptomonedele enumerate mai sus, plus diferite alte criptomonede.

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…