Unde iti organizezi petrecerea burlacitelor?

0 Shares
0
0
0

Nunta este fara doar si poate, cel mai improtant eveniment din viata ta si a viitorului tau sot, insa pana la nunta, inainte cu una sau doua saptamani, cel mai probabil tu vei avea petrecerea de burlacite, in timp ce el va avea parte de petrecerea burlacilor.

Barbatii de obicei, aleg sa se distreze prin diferite cluburi si baruri, unde beau alaturi de prieteni, se distreaza, danseaza in cluburi.

Femeile la randul lor, pot alege sa se distreze prin diferite cluburi sau prin diferite locatii cu ocazia aceasta, sau pot alege sa organizeze o petrecere a burlacitelor intr-o anumita locatie.

In cazul in care urmeaza sa te casatoresti si doresti sa ai parte de o petrecere a burlacitelor, poti alege sa organizezi party-ul chiar la tine acasa, mai ales in cazul in care locuiesti la casa si nu ai vecini pe care sa ii deranjeze muzica, cum ar fi la bloc de exemplu.

Poti opta pentru o petrecere in gradina daca ai o curte frumos amenajata, sau daca ai piscina, poti alege sa te bucuri alaturi de invitatele tale de un pool party de vis.

Cu siguranta insa, indiferent ca optezi pentru un pool party, garden party sau pentru o petrecere in casa, trebuie sa te ocupi de amenajarea decorului, iar florile nu au cum sa lipseasca.

Dat fiind faptul ca este o ocazie unica in viata (daca te casatoresti doar odata), cu siguranta iti vei dori sa ai amintiri de la petrecerea burlacitelor, motiv datorita caruia, ai putea lua in considerare decorarea spatiului cu flori artificiale.

De ce flori? Pentru ca acestea sunt elemente decorative ideale pentru a condimenta decorul, doar datorita formei lor deosebite si datorita culorii lor.

De ce artificiale? Pentru ca dupa cum spuneam deja, vei dori sa ramai cu amintiri de la petrecerea ta de burlacite, si ce amintiri poti avea mai placute decat florile?

Iata asadar spre ce tipuri de flori artificiale ai putea sa iti indrepti atentia in momentul in care vrei sa iti decorezi spatiul, pentru a organiza petrecerea burlacitelor.

Dar, datorita progreselor tehnologice realizate in ultimii ani, florile artificiale pot arata acum incredibil de realiste; si se pot folosi in scopuri precum crearea de buchete de nunta frumoase si decoratiuni pentru casa, utilizarea pentru decorarea spatiilor pentru diferite evenimente (precum este si cazul tau).

Ei bine, asta pentru ca acum florile artificiale sunt facute altfel si cu materiale diferite. Ati fi surprins sa vedeti si chiar sa mirositi, cat de realiste pot fi acum florile faux.

Materiale

Florile artificiale pot fi realizate din mai multe materiale. Alternative pentru florile naturale variaza de la flori de matase, flori de spuma cum puteti gasi si pe https://www.petreceristilate.ro/ursi-din-flori-de-spuma; sau flori de plastic, flori de hartie si cele din latex.

Iti vei putea indrepta de-asemenea atentia si spre florile artificiale fabricate din latex, un material care face ca florile sa fie atat de realiste incat sa fie greu de presat pentru a putea spune daca exista diferenta intre ele si cele reale.

Flori de latex

Latexul provine de fapt din plante: este un lichid laptos gasit in 10% din toate plantele cu flori. Spre deosebire de materialele plastice dure folosite la fabricarea florilor in trecut, decoratiunile florale din latex sunt realizate din forme de plante vii si flori pentru a simula formele si defectele naturale.

Flori de spuma

Spuma este poate materialul pe care oamenii l-au asociat in trecut cu florile false, insa in ultimii ani, aceste flori din spuma sunt omniprezente la petreceri, botezari si nunti.

Este firesc ca florile din spuma sa fie omniprezente la toate aceste tipuri de evenimente, in conditiile in care sunt durabile, sunt frumoase si sunt capabile sa scoata din banal orice incapere.

Vei putea opta chiar si pentru decoratiuni din flori de spuma, precum ursi din flori de spuma, pe care sa ii asezi strategic atunci cand decorezi.

Flori de matase

Florile de matase pot arata aproape naturale si sunt o alegere populara pentru buchetele de nunta artificiale din acest motiv. Pot arata atractiv deoarece matasea este un material atat de frumos, dar florile de matase de buna calitate pot fi foarte scumpe.

Matasea nu este un material de zi cu zi, dar tinand cont de faptul ca urmeaza sa iti decorezi totusi casa pentru petrecerea burlacitelor, poti lua in considerare alegerea acestor flori.

Flori din plastic

Florile din plastic au un pret mai rezonabil datorita modului in care sunt facute. Decoratiunile florale din plastic pot fi produse in masa printr-un proces in care poliesterul este injectat in matrite si apoi vopsit. Acestea pot fi re-produse rapid si ieftin, si astfel pot costa foarte putin si se gasesc adesea in magazinele si supermarketurile bugetare. De asemenea, sunt facute pentru a dura si sunt incapatanate.

Flori din hartie

Florile de hartie sunt o optiune excelenta pentru decoratiunile de nunta, insa iti poti decora spatiul cu astfel de flori si pentru petrecerea burlacitelor. Ele de obicei sunt facute din hartie creponata si pot fi obtinute tot felul de flori: trandarifi, margarete, crini, bujori, etc.

Acestea sunt asadar tipurile de flori artificiale ideale pentru decorarea spatiului cand doresti sa organizezi petrecerea de burlacite. Va trebui doar sa comanzi florile, iar apoi sa iti chemi ajutoarele, pentru a decora incaperea.

0 Shares
You May Also Like