Cum protejati un iPhone cu husele cele mai bune?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care v-ati cumparat un iPhone, ati reusit mai mult ca sigur una din cele mai reusite si inteligente achizitii din ultimii ani. Acest telefon a reusit atragerea atentiei tuturor si va face sa va simtiti bine, detinandu-l.

Dar un iPhone se intampla de multe ori sa va cada din mana. Si abia atunci realizati ca ati investit mii de lei intr-un iPhone si trebuie sa va protejati investitia impotriva socurilor puternice. In secunda urmatoare va vine in minte achizitionarea unei huse iPhone care sa va protejeze telefonul.

Desi compania Apple furnizeaza absolut toate accesoriile de baza necesare pentru iPhone, ca de altfel multe produse special, vine fara acestea. Deci, dupa ce ati investit o suma mare de bani pe un nou iPhone, este obligatoriu sa investiti si ceva bani pentru o husa de protectie.

Testele de impact realizate pentru iPhone sunt foarte reusite. Compania Apple a creat ecranul tactil pentru iPhone cu o tehnologie inovatoare. Aceasta tehnologie inovatoare face ca aceste telefoane sa fie imposibil de avariat, chiar si cu un obiect ascutit. Desi sunt foarte rezistente, aceste smartphone-uri nu trebuie sa fie lasate neprotejate, fiind posibile oricand lovituri imprevizibile sau zgarieturi.

Exista numeroase huse de protectie pentru iPhone si vestea cea buna este ca de obicei acestea costa extrem de putin, chiar mai putin decat un abonament lunar de telefon.

Exista pe piata cateva tipuri de huse de iPhone:
– portofele si tocuri pentru iPhone. Acestea reprezinta un pas inainte in stil si confort. Un toc sau sau un portofel special protejeaza complet un iPhone, atunci cand nu este utilizat. Aceste huse sunt realizate din piele si panza.
– husele iPhone sub forma de capac care se incadreaza complet in jurul partii din spate a unui iPhone, cu numeroase decupaje pentru a se putea permite accesul la camera foto, butoanele laterale si incarcatorul telefonului. Aceste huse pot sa fie fabricate din silicon, piele, plastic, etc.

Un mare avantaj al huselor iPhone este acela ca ofera protectie sporita partii din spate si totodata partilor laterale ale telefonului, lasand liber ecranul pentru a putea fi folosit cu multa usurinta.

Unele huse iPhone vin de regula cu o folie de protectie speciala pentru display.

Husele iPhone care rezista in conditii extrem de dure sunt husele care ofera cea mai buna protectie, insa au de foarte multe ori un aspect masiv. Aceste huse se adreseaza in special persoanelor active si celor care lucreaza de regula in conditii extreme.

Acestea ofera o protectie speciala la temperaturi extreme, sau socuri deosebit de puternice. Rezista suficient de bine si in contact cu diverse lichide. Trebuie avut in vedere ca acestea ingroasa mult telefonul.

In concluzie daca v-ati cumparat un iPhone, este obligatoriu sa achizitionati pentru acesta si o husa de protectie cat mai repede posibil, pentru a nu risca distrugerea iPhone-ului si plata unei reparatii mari. De regula, iPhone are o constructie buna, aluminiul fiind extrem de rezistent, insa sticla telefonului este destul de vulnerabila la zgarieturi sau la spargere.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…