De ce sa iti cumperi un iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea care vrea sa isi inlocuiasca telefonul mobil, cauta cele mai bune solutii si variante, pentru a alege un dispozitiv care sa nu se blocheze, si care sa functioneze la capacitate maxima foarte mult timp.

Singura problema a acestor dispozitive este aceea ca sunt destul de scumpe, astfel ca o multime de persoane care isi doresc un astfel de telefon nu isi permit sa isi cumpere unul. Se pare insa ca sunt si utilizatori care fac tot posibilul si pana la urma reusesc sa isi cumpere un astfel de telefon.

In cazul in care vrei sa iti cumperi un dispozitiv foarte scump si nu iti permiti, poti sa apelezi la varianta cumpararii telefonului la pret de abonament, aceasta idee fiind una destul de buna pentru ca poti sa iti cumperi telefonul la un pret acceptabil.

Deasemenea poti sa iti cumperi si un telefon in rate, insa aceasta idee nu este una recomandata pentru ca pe langa rata lunara pe care o ai de platit, mai trebuie sa platesti si o cartela pre pay.

Ei bine, si daca tot te hotarasti sa apelezi la una din aceste variante pentru a cumpara un telefon mobil inteligent, atunci ti-as recomanda sa iti cumperi un model iPhone 7, al companiei americane Apple.

Daca te intrebi de ce ti-ai cumpara un astfel de telefon, in primul rand trebuie sa iti spun ca Apple la fel ca si Samsung, se bucura de o popularitate foarte mare in randul utilizatorilor de telefoane mobile inteligente. Tocmai din acest motiv, cea mai mare parte a utilizatorilor de smartphone-uri isi cumpara un dispozitiv de la unul dintre cei doi producatori.

Performantele modelului iPhone 7 sunt deasemenea incredibile, asa ca este usor de inteles de ce foarte multa lume isi doreste un astfel de telefon. In primul rand trebuie sa stii faptul ca sistemul de operare al acestui model este iOS 10, iar iPhone 7 este primul terminal Apple care vine cu acest sistem de operare instalat.

Procesorul este deasemenea unul foarte performant, acesta fiind unul quad core A10 Fusion. Se spune ca acest procesor ar fi cam cu 40% mai rapid decat procesorul A9, al modelului precedent lansat pe piata de Apple.

Cu siguranta un criteriu important de care tin cont foarte multi utilizatori de smartphone-uri este camera foto, iar modelul iPhone 7 vine cu o camera de 12 MP, 4K, care le permite utilizatorilor sa realizeze cele mai clare si cele mai frumoase fotografii, chiar si atunci cand luminozitatea este una scazuta.

Chiar si autonomia bateriei este un criteriu foarte important datorita caruia multi utilizatori isi aleg un model de smartphone. Asadar, dupa cum se poate vedea, se pot gasi o multime de motive datorita carora nu ar fi o idee rea sa iti cumperi un model iPhone 7.

Trebuie insa sa ai grija de telefon ca de ochii din cap, daca nu vrei sa fii nevoit sa il duci la service, si sa trebuiasca sa cumperi piese iPhone, pentru ca piesele pentru un astfel de dispozitiv vor fi in mod evident destul de costisitoare.

Deci, daca iti cumperi un astfel de telefon, cu siguranta daca vei avea grija de el, te vei putea bucura de el foarte mult timp.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…