7 cadouri pentru practicantii de cross-fit

0 Shares
0
0
0

O persoana importanta din viata ta este practicant de cross-fit si nu stii ce cadou sa-i faci? Nu te îngrijora, exista idei pentru fiecare!

1. Cei care cunosc suficient de bine un practicant de cross-fit, stiu ca acestia sunt pasionati de ceea ce fac. Nu îsi ia mai mult de 100 de lei sa printezi un poster cu „Keep Calm and Snatch On”, sa-l înramezi si sa i-l daruiesti iubitorului de cross-fit din viata ta.

2. RockGuards II (ShinSkins)

Ce zici de un cadou care sa-i ajute sa practice sportul preferat în conditii de confort si siguranta? În cadrul sedintelor de cross-fit, participantii se pot rani, asa ca ShinSkins îmbina utilul cu placutul.

Ce sunt ShinSkins? Un fel de jambiere, care protejeaza gambele de taieturi, zgârieturi, infectii sau orice alte leziuni ce pot surveni în timpul ridicarii de greutati, catararii cu frânghia sau altor miscari tipice cross-fit. Sunt facute din neopren si lycra, prevazute cu fermoar si curele usor de manevrat. În plus, arata destul de dragut, nu?

3. Remedii naturale pentru relaxare si alinarea durerii

Pentru a-ti ajuta iubitorul de cross-fit sa se recupereze mai usor dupa efort, îi poti oferi produse de baie cu minerale: un amestec relaxant de uleiuri esentiale si extracte de eucalipt, menta si mentol racoritor, sare de mare si sare Epsom, menite sa elimine impuritatile si sa relaxeze muschii.

4. Difuzor wireless cu bluetooth rezistent la apa

Cei care practica cross-fit adora sa-si faca exercitiile pe muzica. Acest mic dispozitiv reda foarte bine sunetul si tot ce trebuie facut este sa-l conectezi la telefon. De asemenea, poate fi transportat cu usurinta, fiind ideal pentru cei care calatoresc mult.

5. GermBloc Sport Pak

Salile de sport sunt pline de tot felul de germeni, dat fiind ca sunt frecventate de foarte multi oameni. Daca sportivul tau are fobie de germeni, cadoul ideal este GermBloc Sport Pak. Setul include spray anti-microbi, ce protejeaza echipamentul sportiv împotriva germenilor, si lotiunea dezinfectanta non-alcoolica pentru mâini.

6. Aparatoare pentru încheieturi

Daca sportivul tau ridica greutati, face flotari, Yoga sau orice miscare ce implica încheietura mâinii, cu siguranta are nevoie de aparatoare. Sunt utile pentru a tine încheietura ferma, a împiedica sucirea mâinii sau alte accidentari, scazând presiunea de pe tendoane. În plus, sunt dragute, nu-i asa?

7. Jurnal MNB Lorna Jane

Sportivii au, în general, o viata ordonata. Le place sa planifice, sa noteze ce au de facut, ce au facut deja si tot felul de lucruri, ca tin sau nu de cross-fit. Jurnalul MNB Lorna Jane are un design frumos, 214 pagini cu motivatie, inspiratie, retete, provocari si mult spatiu pentru planificare. Un cadou perfect la început de an!

0 Shares
You May Also Like