Cateva elemente Snapchat pe care ar trebui sa le cunoasteti

0 Shares
0
0
0

Pentru ca Snapchat are tot mai multi utilizatori, dintre care toti sunt tineri, sau aproape toti, este important ca anumiti termeni sa fie definiti corect. Recomandarea noastra este sa citesti cu atentie articolul de mai jos.

Filtre si filtre geofizice: selectati filtrele de vizualizare stanga si dreapta. In functie de locatia dvs., puteti trece chiar prin geofiltrele personalizate pentru a va dovedi mandria regionala.

Filtre de realitate augmentate: Snapchat este aproape sinonim cu filtrele sale  AR si animatiile 3D World Lens devin mai sofisticate cu fiecare actualizare. Joaca-te cu ele pentru a vedea cum animatiile raspund corpului si vocii tale.

Snapcodes, Maps Snap

Snapchat nu mai este doar o aplicatie de mesagerie unu-la-unu. De-a lungul anilor, Snapchat a evoluat pentru a conecta mai multi utilizatori si mai multe fluxuri de continut.

Coduri Snap: Vedeti pictograma fantoma inconjurata de o multime de puncte negre? Acesta este codul dvs. Personalizati totul. Fiecare utilizator este personalizat Snapcode, ceea ce functioneaza ca un cod QR. Focalizati camera Snapchat pe codul de snap-uri al unui utilizator si ii veti adauga automat ca prieten.

Snapstreaks: O parte din ceea ce face ca Snapchat sa devina atat de captivant este modul in care comunicarea este realizata. Un Snapstreak, sau Streak, tine evidenta a cate cate zile consecutive sunt necesare pentru a mentine un schimb cu un prieten. Omiteti o zi si Streak-ul scade la zero. Ouch.

Din ecranul camerei, glisati spre stanga pentru a accesa pagina Descoperiti, unde puteti vedea povestiri despre personaje si fotografii care se incadreaza in subiecte. De asemenea, puteti sa va abonati la preferintele si fluxurile de continut, care sa va defineasca cu adevarat.

Povestea noastra: Povestea noastra este calea lui Snapchat de a ajunge la un eveniment, cum ar fi un concert, si se prezinta intr-un singur post care poate fi vazut de oricine. Daca alegeti sa adaugati elementul Snap in “Povestea noastra”, numele dvs. de utilizator va fi ascuns, iar functia Snap poate aparea in rezultatele cautarii de pe pagina Descopera. Daca trimiteti un Snap la povestea noastra, acesta poate fi vizualizat de toti prietenii.

Harti rapide: Atingeti lupa de pe bara de cautare pentru a vizualiza hartile de tip Snap. Harta Snap prezinta o harta a  publicului Story in timp real. Derulati si atingeti in jurul sau pentru a explora Snaps luate la evenimente populare, parcuri tematice, si chiar dezastre naturale. Confidentialitatea heads-up-ului: daca un utilizator nu porneste “Ghost Mode”, prietenii pot vedea avatarul utilizatorului marcand locatia lor pe harta. Daca doriti sa pastrati locatia dvs. privata, activati modul Ghost in setari. Daca modul Ghost este activat, numai dvs. puteti vedea Bitmoji-ul dvs. pe harta Snap.

Ati stapanit arta autocolantelor. Ai tinut un Streak. Te-ai transformat intr-un urs remarcabil de fotogenic. Exista o lume intreaga de trucuri Snap, iar cel mai bun mod de a le gasi este sa te joci.

Intreaga experienta Snapchat intruchipeaza distractie. La urma urmei, ce alta aplicatie ar putea sa ne faca sa ne indragostim de un caine care apare in locul nostru in poza si are fata noastra? Pentru mai multe articole similare iti recomandam BeeeeesBlog.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…