Cand si de ce va puteti duce telefonul Huawei in service?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil stiti deja, foarte multe persoane si-au cumparat telefoane mobole de la Huawei in ultimii ani. Chiar si fanii Samsung sau fanii Apple au renuntat la dispozitivele lor preferate si la brandurile preferate, pentru a utiliza dispozitivele chinezilor de la Huawei.

De regula, telefoanele mobile scoase pe piata de catre acest brand, ruleaza perfect, insa au existat si situatii in care utilizatorii au ajuns cu telefoanele in service. Cele mai fericite cazuri au fost cand acestia si-au dus telefoanele pentru a fi echipate cu o folie de protectie din sticla pentru display Huawei, sau pentru a-si cumpara o husa.

Au existat si situatii in care utilizatorii au ajuns cu telefoanele in service tocmai din cauza display-ului, pentru a fi inlocuit cu unul nou, si tocmai pentru ca au refuzat sa isi echipeze terminalele cu folie de protectie din sticla pentru ecran.

Fireste, au existat si alte probleme care nu tin de modul de ingrijire al dispozitivelor, iar acestea au ajuns in service. Iata despre ce este vorba.

Telefon Huawei care nu primeste mesaj text

Este absolut frustrant cand telefonul inceteaza sa mai primeasca mesaj si nu aveti niciun indiciu despre acesta. Da, se intampla uneori cu dispozitivele Huawei. Dar ar putea fi cateva motive pentru ca acest lucru sa se intample. Aceasta ar putea ajunge sa fie o problema de stocare, mai degraba decat sa fie o problema de mesagerie text. Pentru a remedia problemele precum receptia de mesaje text, trebuie sa urmati niste pasi.

Pasul 1: Ca prima masura, reporniti telefonul.

Pasul 2: Daca repornirea telefonului nu indeplineste scopul, incercati sa opriti din nou telefonul, mentineti telefonul asa cum este.

Pasul 3: Aceasta problema solicita acum o resetare a telefonului. Pentru a reseta telefonul, asigurati-va ca acesta este oprit.

Apasati si mentineti apasat tasta de volum impreuna cu tastele de pornire timp de 10 secunde si lasati-le de la tastele odata ce apare logo-ul Huawei.

Utilizati butonul Volum in jos pentru a selecta optiunea Stergere date / resetare din fabrica. Utilizati tasta de pornire pentru a o alege.

Aceasta va sterge datele telefonului si odata ce stergerea partitiei din cache este curatata. Selectati „reboot system now” folosind tasta de pornire.

Teoretic, acum ar trebui ca problema sa fie remediata, insa in caz contrar, va fi necesar ca telefonul sa ajunga cat mai repede intr-un service gsm.

Telefonul Huawei nu se incarca

Aceasta este o alta problema care poate fi rezolvata pe dispozitivul Huawei. Unele dintre cauzele comune pot fi mentionate mai jos:

  • Telefon defect
  • Problema temporara in telefon
  • Baterie deteriorata
  • Unitate sau cablu defect de incarcare

Pasul 1: Incercati sa schimbati cablul de incarcare deoarece uneori telefonul Huawei nu se incarca daca cablul incarcatorului este deteriorat. Verificati daca telefonul se incarca dupa schimbarea cablului de incarcare.

Pasul 2: Resetati dispozitivul

Uneori software-ul necesita o repornire pentru ca telefonul sa se incarce corect. Resetati dispozitivul si vedeti daca problema este rezolvata.

Opriti telefonul si apasati volumul in sus, volumul in jos si tasta de pornire pana cand apare ecranul de test. Da drumul tastelor dupa ce apare ecranul. Selectati Resetare din fabrica si apoi alegeti „confirma stergerea tuturor datelor utilizatorului”. Selectati „da” pentru a confirma selectia urmata de selectarea „da-stergeti toate datele utilizatorului”. Dati clic ok.

Acest lucru va sterge toate datele din telefon, iar telefonul este acum la fel de bun ca unul nou.

Pasul 3: Curatati portul USB deoarece uneori telefonul nu se incarca din cauza blocarii in conexiunea din portul USB.

In cazul in care problema nu poate fi remediata astfel, atunci cu siguranta este necesar sa va trimiteti cat mai repede telefonul in service, pentru ca are nevoie de o reparatie.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…