Cum va poate surprinde neplacut un telefon Huawei?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane isi aleg un smartphone de la Huawei atunci cand au nevoie de un smartphone nou, tinand cont de faptul ca dispozitivele acestui producator au un raport calitate – pret foarte atractiv.

De regula, dispozitivele daca au aplicata o folie de protectie display Huawei si daca sunt pastrate intr-o husa compatibila, functioneaza perfect, insa exista si cateva situatii mai putin placute, in care dispozitivele Huawei va pot surprinde intr-un mod neplacut. Vom discuta in urmatoarele randuri ale acestui articol despre acest subiect.

Telefonul Huawei nu primeste mesaj text

Este absolut frustrant cand telefonul inceteaza sa mai primeasca mesaj si nu aveti niciun indiciu despre acesta. Da, se intampla uneori cu dispozitivele Huawei. Dar ar putea fi cateva motive pentru ca acest lucru sa se intample. Aceasta ar putea ajunge sa fie o problema de stocare, mai degraba decat sa fie o problema de mesagerie text. Pentru a remedia problemele precum receptia de mesaje text, trebuie sa urmati niste pasi.

Pasul 1: Ca prima masura, reporniti telefonul.

Pasul 2: Daca repornirea telefonului nu indeplineste scopul, incercati sa opriti din nou telefonul, mentineti telefonul asa cum este.

Pasul 3: Aceasta problema solicita acum o resetare a telefonului. Pentru a reseta telefonul, asigurati-va ca acesta este oprit.

Apasati si mentineti apasata tasta de volum impreuna cu tastele de pornire timp de 10 secunde si lasati-va de la tastele odata ce apare logo-ul Huawei.

Folositi butonul Volum in jos pentru a selecta optiunea „Stergeti date / resetare din fabrica”. Utilizati tasta de pornire pentru a o alege.

Aceasta va sterge datele telefonului si odata ce stergerea partitiei din cache este curatata. Selectati „reboot system now” folosind tasta de pornire.

Acest lucru va rezolva problema mesajelor text care nu sunt primite.

Telefonul Huawei nu se conecteaza la Wifi

Aceasta este una dintre problemele comune asociate cu Huawei. Uneori se intampla ca telefonul dvs. Huawei sa nu fie conectat la Wifi sau sa dureze mult timp pentru a va conecta la reteaua Wifi si asta nu se intampla doar cu un dispozitiv format din doua. Se intampla de cateva ori pe dispozitivele Huawei. Exista insa cativa pasi care pot fi urmati pentru a verifica si repara si elibera si iata cateva dintre acestea:

Pasul 1: Ca prim pas pentru a verifica problema, asigurati-va ca modul Avion nu este activ.

Pasul 2: Autentificarea a esuat

Mesajele „Autentificare esuata” apare atunci cand parola introdusa este gresita. Deci, verificati daca parola este corecta din nou. Apoi, daca parola este corecta, opriti datele pentru wifi si mobil si porniti modul avion si, in timp ce este activa, porniti din nou wifiul si conectati-va la reteaua wifi. Verificati daca conexiunea wifi este conectata.

Pasul 3: Verificati daca reteaua disponibila poate fi conectata. Incercati sa conectati un alt dispozitiv la reteaua wifi data. Daca celalalt dispozitiv nu se conecteaza, verificati cu routerul. Verificati numarul total de dispozitive conectate si limita numarului de utilizatori care pot fi conectati. Reporniti routerul si porniti-l din nou.

Pasul 4: Daca gasiti un mesaj „Conectat la retea Wifi, dar nu exista internet”, reporniti telefonul si routerul din nou. Acest lucru va rezolva problema conectivitatii cu internetul.

Pasul 5: Resetarea soft a retelei este utila uneori. Pentru a face acest lucru, deconectati cablul de la router si puneti-l inapoi in termen de 30 de secunde pana la un minut.

Pasul 6: Daca resetarea nu a functionat, resetati softul dispozitivul Huawei. Incercati sa reporniti telefonul selectand pur si simplu optiunea de repornire si verificati daca dispozitivul este conectat la wifi. Daca acest lucru nu indeplineste scopul, incercati sa resetati soft dispozitivul.

Pasul 7: Uitati de reteaua wifi de pe telefon, reporniti telefonul si routerul si conectati-va din nou in retea.

In cazul in care incercati toti acesti pasi insa problema persista, atunci cel mai indicat ar fi sa duceti telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…