Care sunt cele mai cunoscute locuri din Londra?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea oamenilor isi doresc ca dupa o perioada in care au muncit din greu, sa se poata bucura departe de casa, de cateva zile de relaxare, iar din acest motiv, fiecare cauta diferite destinatii de vacanta, chiar si pentru un simplu city break.

Cei care doresc sa viziteze o tara straina, cu siguranta se pot gandi sa viziteze Anglia, mai exact capitala tarii, Londra, care in fiecare an este vizitata de mai bine de 27 de milioane de turisti din toate colturile lumii.

In continuare veti putea descoperi care sunt cateva dintre cele mai faimoase locuri pe care le puteti vizita in cea mai vizitata capitala europeana de catre turisti, dar nu inainte de a avea parte de o sedinta de body to body massage London.

Nimic nu se compara cu o sedinta excelenta de masaj, oferit de catre personalul unui salon de masaj profesional. Alegand un masaj body to body veti avea parte de unele beneficii importante cum ar fi de exemplu ameliorarea stresului, imbunatatirea somnului, ameliorarea durerii, imbunatatirea circulatiei sangelui sau chiar si imbunatatirea vietii sexuale.

Majoritatea turistilor care sosesc in capitala Angliei, mai intai de toate aleg sa beneficieze de o astfel de sedinta de masaj, dupa care incep sa viziteze diferitele locatii si obiective turistice cum ar fi Big Ben-ul, London Eye si nu numai.

Acest articol va prezinta cateva dintre cele mai frumoase locuri din Londra pe care merita neaparat sa le vedeti, dupa ce beneficiati de o sedinta de masaj body to body, fireste.

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus cu siguranta merita vazut, si este recunoscut fara probleme, fiind un patrat plin de lumini puternice si ecrane electronice mari. Piccadilly Circus a fost unul dintre cele mai aglomerate locuri din Londra inca din secolul al XVII-lea, cand era un hub comercial.

Astazi este inca inima West End-ului, cu acces usor de la Piccadilly Circus la unele dintre cele mai mari teatre si cluburi de noapte din Londra, inclusiv la Criterion Theatre. Statuia lui Eros din centrul circului este in sine un punct de intalnire popular si o destinatie turistica.

Puteti alege sa efectuati o vizita la muzeul Ripley’s Believe it or Not de la Piccadilly Circus pentru a vedea cele mai ciudate lucruri din lume. Trocadero gazduieste o sala de jocuri si cateva magazine de nisa pentru a satisface orice pofta a culturii pop.

Oxford Street

In ceea ce priveste Oxford Street, trebuie mentionat faptul ca nu este doar primul loc din Londra pe care trebuie sa il vizitati pentru a face cumparaturi, ci este cea mai aglomerata strada comerciala din Europa. Are 300 de magazine si primeste peste 500.000 de vizitatori in fiecare zi.

Pe aceasta strada puteti sa vizitati magazine ale marilor designeri, si sa cumparati hainele preferate. In preajma Craciunului, luminile de Craciun de pe Oxford Street va fac sa credeti ca ati patruns intr-o lume magica a basmului.

Piata Leicester

Mergeti pe urmele vedetelor de la Hollywood facand o vizita la Leicester Square. Piata este renumita pentru gazduirea premierelor de filme pentru unele dintre cele mai mari blockbustere. De fapt, piata a fost un hotspot londonez din 1670 si un centru de divertisment inca din secolul al XIX-lea.

Piata este inconjurata de o serie de cinematografe cu unele dintre cele mai mari ecrane ale orasului, precum si de o varietate de restaurante. Gradina care se afla in centrul pietei este perfecta pentru a va relaxa si pentru a va racori in timpul verii, dupa ce ati explorat diferite locuri din oras.

Vizitati cinematograful printului Charles pentru filme de cult, proiectii individuale si nopti de maraton epice. Leicester Square gazduieste de asemenea, sarbatori pentru Anul Nou Chinezesc, unde puteti vedea dragoni dansatori traditionali si va puteti pierde in multime.

Admirati marele galerii de arta

Londra este un oras ideal pentru iubitorii de arta, cu atatea galerii de vizitat, oferind cele mai bune lucrari de arta clasica si contemporana. Majoritatea galeriilor orasului sunt gratuite pentru vizitatori, inclusiv Galeria Nationala din Trafalgar Square. Galeria Nationala are ceva pentru toata lumea, cu lucrari faimoase ale lui Da Vinci, Turner, van Gogh si gravurile lui Rembrandt expuse.

Pentru arta moderna prolifica, vizitati Tate Modern de pe Southbank. Cladirea in sine este o piesa de arta, deasupra malului marii. In interior, puteti sa admirati diferite piese faimoase de-ale lui Picasso, Klee si Delauney. Galeria prezinta de asemenea, expozitii temporare interesante la fiecare nivel al cladirii, facandu-l locul perfect pentru o reparatie de arta.

Harrods

Harrods este unul dintre cele mai renumite magazine universale din Londra, cunoscut in special pentru servirea elitei si a super-bogatilor. De la deschiderea sa in 1824, printre patronii lui Harrods se numara Oscar Wilde, Laurence Olivier si Familia Regala.

Luxul este raspandit pe mai multe etaje, asezate in stil prin salile tematice ale lui Harrods. Sala de mancare vinde delicatese indulgente de la carne proaspata si branza la marmelade si pateuri. Sala egipteana vinde moda in stil opulent pentru a va face sa va simtiti ca un faraon in timp ce treceti prin Londra.

De Craciun, Harrods pune la dispozitie o serie de cosuri de Craciun de lux, pline de bunatati, pentru a face festivitatile si mai speciale. Explorati cladirea si pierdeti-va in timp ce cumparati parfumuri fastuoase, jucarii pentru copii si chiar animale de companie in cel mai exclusivist magazin din Londra.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…