De ce sa aleg un service gsm?

0 Shares
0
0
0

In urma unor socuri mecanice sau contactului cu apa, telefonul dumneavoastra poate fi distrus. In acest mod garantia device-ului dumneavoastra se pierde deoarece nu ati respectat anumite clauze ale contractului.

Service-urile companiilor de telefoane vor afla intr-un mod sigur de ce device-ul dumneavoastra s-a defectat. Pentru repararea acestuia in service-ul unei companii de telefoane este foarte costisitoare. Cel mai indicat ar fi sa va trimiteti telefonul intr-un service GSM precum ar fi service gsm Bucuresti.

[adsenseyu1]

Dar inainte de a face acest pas trebuie sa va raspundem la o intrebare: De ce sa alegeti un service gsm si ce are acesta in plus fata de alte service-uri? Raspunsul este unul simplu. Service-ul GSM este un service obisnuit, dar care prezinta un mod de lucru diferit fata de celelalte service-uri.

In ce consta modul de lucru? Un service GSM are un mod de lucru practic, calitativ si legal. In primul rand service-ul va respecta perioada legala a tinerii. Multe service-uri trimit device-urile in strainatate pentru reparare, astfel marindu-se durata de asteptare si deasindu-se perioada legala a tinerii unui telefon in service.

Daca alegeti un service gsm aceste inconevniente nu vor exista deoarece acest tip de service respecta politica tinerii unui telefon. Din punctul de vedere al timpului, lucrarile se pot face intr-un timp mult mai scurt decat perioada legala de asteptare. Spre exemplu display-ul spart al unui telefon se poate schimba doar in 20 de minute.

De asemenea, inainte de o lucrare, angajatii service-ului vor oferi toate informatiile despre telefon si despre stricaciunile acestuia. Totul este facut in favoarea clientului, astfel incat acesta sa economiseasca timp.

Comparativ cu alte service-uri, unde telefonul dumneavoastra ar putea sta o durata foarte mare de timp deoarece sunt reparate in strainatate, intr-un service gsm reparatiile pot dura si 5 zile deoarece telefonul dumneavoastra ramane in Romania.

[adsenseyu1]

De asemenea, un alt lucru avantajos la u service gsm il constituie cheltuielile. In cazul in care ati spart display-ul sau ati intrat cu telefonul in piscina ar fi cel mai indicat sa veniti la un service gsm. De ce? Raspunsul este simplu: o data ce telefonul a intrat in contact cu acesti factori, acesta a pierdut in mod automat garantia.

Ar fi indicat sa veniti intr-un service gsm deoarece angajatorii nostri lucreaza doar cu piese achiztionate de la compania producatoare. De asemenea, manufactura nu va costa foarte mult, iar pretul pe care trebuie sa il platiti va fi unul rezonabil. Aveti certitudinea ca telefonul dumneavoastra va functiona in continuare.

Ar trebui sa alegeti un service gsm pentru transparenta lucrarii, deoarece in service-urile gsm nu se practica ceea ce se practica in alte service-uri: inlocuirea pieselor. Destul de multi utilizatori de smartphone s-au plans de acest lucru.

In service-urile gsm acest lucru nu este practicat deoarece angajatii nostri stiu ca piesele de pe placa de baza nu constituie un venit substantial si, de asemenea, sunt foarte greu de dezlipit.

Pentru a fi sigur ca piesele nu sunt schimbate, se vor nota seriile unor piese precum ar fi bateria. Asadar, service-urile gsm lucreaza doar in favoarea clientului.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…