Ce trebuie sa stii despre extensiile de par?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, tot mai multe femei isi doresc sa aiba o podoaba capilara de invidiat, asa ca apeleaza la tot felul de produse si de coafuri in acest sens, pentru a se putea mandri mai apoi cu podoaba lor capilara.

Ei bine, trebuie mentionat insa si faptul ca sunt o multime de femei care se confrunta cu caderea parului, sau cu alte probleme, asa ca ele nu sunt multumite de podoaba lor capilara.

In cazul acestor femei insa, exista o solutie care sa le faca sa scape de complexe, iar aceasta solutie este reprezentata de multimea de extensii de par Lysee.ro. Mai exact, fiecare femeie isi poate alege de pe site-ul respectiv, extensiile de par pe care le considera ideale.

De exemplu, femeile isi pot indrepta atentia spre extensii clip on, care se pot aplica acasa si pe cont propriu, fara a mai fi nevoie de o vizita la un salon de infrumusetare, si de ajutor din partea specialistilor.

Se pot gasi extensii de par impletite, care sunt si cele mai des folosite, si care se aplica foarte rapid, iar acestea pot rezista pana la 3 luni fara nici o problema, dupa care se pot reaplica.

Deasemenea, se mai pot gasi extensii de par care se aplica pe baza de adeziv, si care in mod evident, vor fi cele mai rezistente, asa ca femeile care isi doresc extensii rezistente de par, vor opta pentru asemenea extensii.

Inainte de aplicarea extensiilor insa, femeile ar trebui sa le ceara specialistilor parerea, pentru a stii exact de ce tip de extensii au nevoie.

Totodata ele ar trebui sa isi indrepte atentia spre acele extensii de calitate superioara, care insa pot sa coste mai multi bani, insa care vor fi si mult mai rezistente in timp.

Inainte de aplicarea acestora, femeile ar trebui sa se informeze si cu privire la costurile necesare pentru indepartarea acestor extensii, pentru ca in mod evident ele nu vor fi indepartate gratuit.

Dupa aplicare extensiior, doamnele si domnisoarele ar trebui sa tina cont de faptul ca parul va trebui sa fie curat mai tot timpul.

Totodata, trebuie amintit faptul ca folosirea ondulatorului sau a placii de intins parul, pot sa afecteze mult extensiile, iar in acest fel, durata de viata a acestora va scadea considerabil, asa ca femeile pot alege sa renunte la folosirea acestor dispozitive pentru aranjarea parului.

Deasemenea, doamnele si domnisoarele care poarta extensii, trebuie sa stie ca nu este recomandat sa adoarma cu parul ud sau umed, asa ca inainte de a se pune la culcare, ar trebui sa isi usuce foarte bine parul, pentru ca in caz contrar, acesta se va incalci foarte tare in timpul somnului.

Referitor la intretinerea parului si a extensiilor, ar trebui folosite doar produse de cea mai buna calitate, iar aici trebuie mentionat faptul ca nu trebuie sa se exagereze cu balsamul de par, si nici nu trebuiesc folosite produse pe baza de alcool, care nu doar ca usuca parul, dar il si subtiaza.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…