Ce rochie sa porti la nunta?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta raspunsul la intrebarea “Ce rochie sa porti la nunta?” este acela ca trebuie sa iti alegi rochia in functie de rolul tau din cadrul evenimentului.

Despre mireasa, stie toata lumea faptul ca la nunta sa, va purta rochie de mireasa, insa aici nu discutam despre rochiile de mireasa.

In conditiile in care esti nasa, atunci in mod evident trebuie sa iti indrepti atentia spre o rochie care sa te scoata din anonimat. Vei putea sa gasesti o multime de modele de rochii de seara, care sa ti se potriveasca perfect, si care sa fie ideale pentru rolul tau din cadrul evenimentului.

In cazul in care insa, participi la nunta si ai rolul de domnisoara de onoare, atunci mai mult ca sigur mireasa va avea un cuvant important de spus referitor la rochia de domnisoara de onoare pe care o vei purta.

Daca insa, esti o invitata oarecare la nunta unei prietene, atunci cu siguranta vei putea sa iti indrepti atentia spre o rochie de zi frumoasa, pe care sa o porti pe toata durata evenimentului, in conditiile in care nunta se desfasoara pe timpul zilei.

Sunt insa si nunti care se desfasoara pe timpul noptii, asa ca in aceasta situatie, ai putea sa te orientezi spre una din rochiile de seara elegante pe care le ai in garderoba ta, sau ai putea cauta mai multe modele de rochii de seara, si sa iti alegi rochia ideala.

Pentru a alege rochia pe care o vei purta in cadrul evenimentului, va trebui ca mai intai de toate sa iti stabilesti un buget, astfel sa te poti uita numai dupa rochii care sa se incadreze in suma de bani pe care esti dispusa sa o cheltuiesti pentru a face achizitia.

Apoi, va trebui sa tii cont de forma corpului tau, pentru ca acesta este un criteriu elementar in functie de care se alege o rochie pentru un astfel de eveniment. Cunoscand forma corpului tau, vei stii sa iti alegi rochia, astfel incat vei putea sa iti scoti in evidenta calitatile si punctele forte, iar micile imperfectiuni le vei putea masca prin diferite trucuri vestimentare.

Chiar si culoarea rochiei conteaza foarte mult, pentru ca va trebui sa stii sa iti alegi rochia astfel incat aceasta sa se potriveasca atat cu culoarea parului, cat si cu culoarea pielii, va trebui deasemenea sa se asorteze cu culoarea ochilor.

Chiar si coafura este un factor important, pentru ca anumite tipuri de coafuri pot sa scoata si mai mult in evidenta o anumita rochie, iar daca aceasta este impecabila, rochia este una foarte eleganta, iar tinuta mai este completata si de niste bijuterii elegante, atunci cu siguranta imaginea va fi una spectaculoasa.

Ei bine, toate aceste detalii conteaza foarte mult, pentru ca nunta este un eveniment special, iar fotografiile de nunta sunt amintiri care raman pe viata, asa ca fiecare femeie isi doreste o tinuta perfecta, pentru a arata impecabil in fotografiile de nunta, asa ca de la rochie si pana la accesorii, totul conteaza foarte mult.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…