Ce trebuie sa stiti cand doriti sa va vindeti masina?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, masina este o necesitate la casa omului, si fiecare isi doreste sa detina o masina noua (sau cat mai noua), care sa faca fata cerintelor sale.

Cei care de exemplu fac zi de zi naveta pe drumuri accidentate, in mod evident isi vor dori un SUV. Cei care fac naveta in alte orase decat cele in care locuiesc, isi vor dori cel mai probabil o masina economica, pentru a consuma cat mai putin carburant.

Pentru cei care locuiesc in oras si au nevoie de o masina pentru a merge la cumparaturi, sau pentru a se deplasa prin oras pentru a-si rezolva treburile, o masina mica de oras, care sa consume putin carburant, si cu care se strecoare in trafic, o masina usor de parcat (mai ales pentru soferite), reprezinta o alegere ideala.

Ei bine, dar cum procedati oare, daca deja detineti o masina mai veche, si doriti sa o vindeti pentru ca, banii primiti in schimbul acesteia, sa ii folositi la cumpararea urmatoarei masini? Cu siguranta in aceste conditii, trebuie sa va ganditi serios la vanzarea masinii, iar pentru a va vinde cat mai repede masina, si la un pret cat mai convenabil, in continuare puteti descoperi cateva sfaturi care va pot fi de mare folos.

Cel mai important pas pe care il aveti de facut, este sa va asigurati ca masina se afla intr-o stare tehnica perfecta, dar si ca aspectul ei interior si exterior este impecabil.

Publicitatea masinii dvs. este un alt pas esential pentru o vanzare de succes. Exista multe modalitati prin care puteti face reclama, unele gratuite, altele implicand un cost. Alegerea modalitatii dvs. de publicitate va fi probabil determinata de cat de urgent trebuie sa va vindeti masina.

Pentru a gasi un cumparator cat mai rapid, puteti posta anunturi pe site-urile de vanzari auto, puteti lipi afise in oras, puteti de-asemenea distribui anunturi pe retelele de socializare, etc.

In cazul in care postati anunturile privind vanzarea masinii, si trec mai multe zile in care nu reusiti sa vindeti masina, cu siguranta o idee buna este aceea de merge in piata auto, unde este posibil sa gasiti un cumparator. Foarte multe persoane care cauta masini, isi cumpara autoturismele din pietele auto, pentru ca acolo au posibilitatea de a vedea masinile, si chiar de a le testa pe loc.

Daca insa, considerati ca aveti nevoie sa vindeti urgent masina, cea mai inteligenta idee ar fi aceea de a trece pragul unei case de amanet pentru a va vinde masina. Multi proprietari auto contacteaza casa de amanet AGS, cu scopul de a-si vinde masinile, sau pentru a le amaneta, iar in randurile care urmeaza, puteti afla mai multe informatii.

Unele persoane care contacteaza casa de amanet AGS, nu sunt decisi daca sa vanda sau sa amaneteze masina, pentru a face rost de banii necesari cumpararii unei alte masini.

Ei bine, cei care opteaza pentru amanetarea masinii, vor avea posibilitatea de a-si recupera bunul amanetat, in perioada mentionata in contractul de amanet auto, care de obicei este valabil 30 de zile, dar care poate fi prelungit daca se doreste acest lucru de catre client.

Pentru a-si amaneta masinile, clientii trebuie sa se prezinte la sediul casei de amanet, avand asupra lor cartea de identitate, cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare al masinii.

Daca masina este pe firma, atunci se solicita si certificatul de inregistrare al firmei la Registrul Comertului. Cand actele sunt prezentate personalului de la casa de amanet, se incepe evaluarea masinii, iar clientului ii va fi propusa o suma de bani, pe care o poate accepta sau o poate refuza.

Daca se realizeaza imprumutul, clientul lasa masina drept garantie, iar daca nu isi achita datoria, ramane fara masina, dar cu banii primiti la semnarea contractului de amanet. Daca achita datoria, isi recupereaza masina.

Atata timp cat o masina este amanetata, casa de amanet se asigura de faptul ca masina este pastrata in cele mai bune si sigure conditii in parcul auto pe care il detine, si care este pazit si monitorizat video.

Ei bine, pentru clientii care au de gand sa renunte definitiv la masina respectiva, si sa obtina banii necesari pentru a-si cumpara alta masina, tot casa de amanet reprezinta cea mai buna solutie.

O casa de amanet nu ofera doar imprumuturi clientilor, ci le si cumpara masinile, la preturi atractive pentru ambele parti. Multi proprietari de autoturisme, pentru a nu pierde timp cand doresc sa isi vanda masinile, merg direct la casa de amanet, acolo unde aceste bunuri sunt evaluate, si li se ofera o suma de bani in schimbul acestora.

Pentru cei care au nevoie de bani rapid, aceasta este fara doar si poate, cea mai buna solutie, pentru ca o casa de amanet ofera banii pe loc.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…