Cu Soft-ul restaurant horeca poti livra eficient!

0 Shares
0
0
0

Mediul online s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, de aceea tot mai multe afaceri se orienteaza spre online. Astfel, online-ul pentru restaurantul tau poate fi o modalitate excelenta de a creste.

Folosirea metodelor traditionale de consum sunt tot mai putin folosite in ultima perioada, consumatorii gandesc asltfel: de ce sa piarda timp sa gateasca zilnic cand este foarte simplu si accesibil sa manince in oras. Acest aspect aduce cu sine diverse probleme pentru restaurante mai ales la orele de varf:

– numarul mic de mese fata de numarul crescut de cereri;

– creste tot mai mult timpul de asteptare;

– stresul acumulat pentru ca nu poti deservi mai multe comenzi;

Datorita opitiunii de a comanda mancare la domiciliu toate aceste probleme pot disparea, iar pentru clienti este mai comod sa comande mancare acasa sau la birou pentru ca ii ajuta sa economiseasca timp. In loc sa pierzi clienti pentru ca nu poti deservi o piata mai mare, vei putea sa ajungi chiar in casele lor, cu ajutorul comenzilor online.

Chiar daca poate ai inceput deja sa realizezi livrari pentru comenzile online din restaurantul tau sau poate intentionezi sa realizezi acest lucru in viitorul apropiat ai nevoie de un soft restaurant horeca care sa te ajute.

Un astfel de soft este si Solutia mobila de preluare si prelucrare a comenzilor din online de mancare care te ajuta in:

– a gestiona eficient comenzile la domiciliu;

– a reduce timpii de la preluarea comenzilor pana la livrarea lor;

– a avea clienti multumiti;

– a avea control si vizibilitate asupra afacerii.

Softul contine un site catering mai exact un shop online optimizat pentru toate tipurile de dispozitive, un sistem CRM pentru managemntul intreg procesului de la preluarea comenzii pana la livrarea ei si o aplicatie pentru livratori.

Poate te intrebi de ce este aceasta solutie pentru tine? Deoarece a fost dezvoltata in urma descoperirii nevoilor clientilor nostri din domeniul food ca urmare a rezolvarii problemelor apraute in livrarea la domiciliu a mancarii.

Acest soft restaurant te va ajuta sa organizezi eficient intreg procesul de la preluarea comenzi pana la livrarea ei, sa te diferentiezi fata de conucrenta, sa ai clienti mai multumiti care sa revina sau chiar sa te recomande si nu in ultimul rand poti castiga timp care il poti folosi in procesarea mai multor comezni.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest soft catering descopera aici mai multe informatii: https://webmagnat.ro/food-delivery

0 Shares
You May Also Like