Cum se pot purta mocasinii de dama?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre femei, in mod evident acestea pun un foarte mare pret pe imagine, motiv pentru care isi doresc ca in primul rand corpul lor sa fie unul de invidiat, iar in al doilea rand isi doresc sa aiba si o tinuta de invidiat.

Ce inseamna acest lucru? Ca pe langa orele de sport petrecute la sala, femeile isi vor indrepta de fiecare data atentia spre cele mai noi si cele mai la moda articole de vestimentatie, dar se vor orienta si spre incaltaminte foarte confortabila.

In momentul in care discutam despre incaltaminte confortabila pentru femei, ideala pentru timpul sezonului cald, cu siguranta putem spune ca discutam despre mocasini dama.

Mocasinii dama sunt un fel de pantofi care au fost purtati foarte mult de catre barbati, insa asemenea pantofi au fost create si pentru femei, care atunci cand poarta acest tip de incaltaminte pot avea un look mai casual, mai modern si mai urban, care sa fie la limita dintre feminitate si masculinitate.

In continuarea acestui articol vor fi prezentate cateva tinute in care mocasinii pot sa fie extrem de importanti, asa ca femeile cu siguranta vor trebui sa citeasca articolul cu mare atentie.

In primul rand, se pot combina perfect mocasinii cu o pereche de blugi, aceasta fiind si cea mai simpla modalitate de a purta acest tip de incaltaminte. Se poate opta pentru blugi drepti sau pentru blugi skinny, iar un asemenea outfit poate sa scoata formele feminine in evidenta.

Plus de asta, tinand cont de faptul ca mocasinii au fost creati in prima faza pentru barbati, iar acum sunt purtati si de catre femei, acest lucru poate sa creeze un contrast interesant, care poate sa scoata in evidenta cele mai frumoase parti ale corpului.

Mocasinii combinati cu o pereche de blugi skinny si un blazer pot sa creeze deasemenea o tinuta impecabila si un look office de nota 10. Acestia pot sa fie asortati cu o pereche de blugi negrii, sau de ce nu, chiar si cu o pereche de pantaloni mai formali, insa secretul unei asemenea tinute este ca pantalonii sa nu fie nici prea scurti, dar nici prea lungi.

Deasemenea, mocasinii pot sa fie purtati fara probleme chiar si cu o rochie, iar in acest fel se va putea crea o imagine minunata, mai ales daca discutam despre o rochie scurta, care subliniaza perfect acel contrast dintre masculinitate si feminitate.

In aceasta combinatie piciorul trebuie sa fie lasat gol, insa sunt si situatii in care se pot purta mocasini cu rochie si cu sosete colorate, astfel ca se poate obtine o copiere a stilului vestimentar din anii 80.

Mocasinii pot sa fie purtati chiar si in combinatie cu o fusta, sau cu o fusta si sosete pana la genunchi, iar astfel se va crea un aspect de scolarita, care va atrage toate privirile.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca mocasinii pot sa fie purtati in fel si fel de combinatii vestimentare, motiv pentru care femeile indragesc din ce in ce mai mult acest tip de incaltaminte.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…