Cum se aleg materialele pentru comode

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautare de comode ieftine, recomandarea noastra este sa te documentezi in ceea ce priveste materialele acestor produse pentru a lua cea mai buna decizie.

Cel mai obisnuit tip de material folosit pentru dulapurile din dormitor este lemnul tare. Comodele durabile si solide, din lemn de esenta tare, adauga o nota de eleganta aproape in orice camera. Iata cateva dintre cele mai populare optiuni utilizate frecvent pentru comode:

Comode din lemn de cires: in timp ce comodele din lemn de cires sunt unele dintre cele mai scumpe, acestea au o duritate moderata si pot tine cateva decenii. De fapt, acesta a fost materialul de top in perioada coloniala si americana timpurie, motiv pentru care este folosit in mod obisnuit pentru mobilierul clasic. Ciresul este, de asemenea, un amortizor natural, ceea ce inseamna ca poate rezista la foarte multe socuri si la o uzura intensa. Cu un finisaj neted, comodele din lemn de cires pot avea o nuanta roz sau rosiatica.

Comode din lemn exotic: Daca banii nu sunt o problema pentru tine cand vine vorba de cumparaturi pentru un dulap de dormitor, poti verifica si lemnul exotic. Aceste comode sunt adesea confectionate din artar sau maslin, trandafir, ulm carpatic precum si lemn de palmier negru. Deoarece lemnul exotic este extrem de flexibil, mobila poate fi modelata in forme mai putin clasice mult mai simplu si mai usor.

Foarte putin costisitoare: contrar credintei populare, este mai mult decat posibil sa investesti intr-un dulap din lemn tare pentru dormitorul tau daca esti atent la alegerea lemnului. Favorizati stejarul, artarul, mesteacanul si frasinul, deoarece acestea sunt solide si durabile, fara a fi neaparat foarte scumpe. Mahonul si tecul sunt, de asemenea, optiuni excelente. Toate aceste tipuri de comode pot fi gasite intr-un catalog casa si gradina.

Desigur, mai multe magazine ofera, de asemenea, o varietate de comode de dormitor din lemn moale, care sunt cele mai potrivite pentru articole mai usoare. Aceste tipuri de lemn includ pinul, cedrul, molidul, coniferul si altele similare. Comodele din lemn moale sunt vandute, in mod normal, nevopsite, nelacuite si nefinisate, ceea ce va ofera posibilitatea de a le finisa singur. Cedrul este o alegere foarte populara, deoarece emite un parfum rece si picant. Este, de asemenea, un repelent pentru insecte.

Luati in considerare spatiul disponibil. Acesta este singurul factor pe care unii oameni au tendinta sa-l ignore atunci cand aleg comoda potrivita pentru dormitor, mai ales daca au de gand sa faca mobilier pe comanda pe care sa il monteze pe cont propriu. Totusi, nu are rost sa investesti intr-o comoda supradimensionata daca camera ta este mai mica, deoarece acest lucru va avea ca rezultat doar un aspect restrans si inchis.

Un sfat este sa masurati spatiul pe care doriti sa puneti comoda si apoi sa comparati masuratorile cu articolele pe care le alegeti la magazin. Daca cumparati un mobilier online, asigurati-va ca cititi cu atentie descrierile si dimensiunile produselor inainte de achizitie. Daca intentionati sa cumparati un dulap de colt pentru dormitor., asigurati-va ca evaluati spatiul corect. Retineti ca ar trebui sa puteti deschide confortabil orice usa, ramanand la dispozitie un spatiu adecvat pentru miscare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…