De ce ar trebui sa porti ciorapi iarna

0 Shares
0
0
0

Ciorapii sunt unul dintre aliatii nostri cei mai loiali mai ales pe vreme rece, dar si atunci cand vrem doar sa aratam bine indiferent de conditiile vremii. Un articol vestimentar ce imbraca picioarele cu un voal mai mult sau mai putin opac, ciorapii se adapteaza diverselor tendinte si sezoane, insa trebuie sa se conformeze si siluetei celei care ii poarta. Oricare v-ar fi preferintele in materie de ciorapi, Meia va ofera o gama variata din care puteti alege cu siguranta ce va este pe plac. In functie de morfologia corpului si de ceea ce doriti sa obtineti, exista mai multe variante de ciorapi si moduri diverse de a-i purta.

Daca vreti sa obtineti un aspect rafinat, cu forme precise, in primul rand trebuie sa alegeti culoarea si gradul de opacitate potrivite. In ceea ce priveste restul aspectului, tonurile intunecate subtiaza, asadar alegeti in consecinta! Negru, albastru, bleumarin, burgund, verde englez sau gri inchis sunt deci adoptate in variante mata sau catifelata. Evitam satinul care va avea tendinta de a mari volumul. Sa nu mai vorbim de ciorapii cu dungi verticale care ajuta in mod clar la alungirea siluetei.

Daca aveti putina burta, alegerea potrivita a ciorapilor va va ascapa de problema si puteti si sa imbracati fusta de piele preferata. Acestia ajung sa acopere burta datorita cusaturilor si jocului de tesaturi. Aveti grija, totusi, sa alegeti dimensiunea potrivita pentru a nu sfarsi prin a nu mai pute respira imbracandu-i.

Daca sunteti inalta puteti reechilibra silueta dvs. optand pentru ciorapi cu efect de sosete de inalta calitate, care sunt, de asemenea, super trend. De asemenea, spre deosebire de femeile care doresc sa-si perfectioneze silueta, ajustati-va pe dvs. purtand ciorapi cu dungi orizontale.

Daca aveti picioare foarte subtiri, puteti opta pentru modele si materiale care sa va evidentieze picioarele. Alegeti ciorapi tip plasa cu motive florale sau grafice!

Negrul este primul si la culoarea ciorapilor. Cu toate acestea, nu neglijati culorile care ofera o alternativa draguta la ciorapii traditionali negri. Atentie daca sunteti mica de inaltime (mai putin de un metru saizeci), culorile prea stridente trebuie evitate pentru a nu ajunge sa aratati ca un adolescent.

Esential pentru confort, materialul reprezinta un aspect primordial in fabricarea lor. De asemenea, acesta influenteaza aspectul diferitelor modele. Lycra este un material folosit adesea pentru jambiere si colanti colorati, materialul de voal ajuta la obtinerea unor ciorapi fini, perfecti primavara, dar atentie ca sunt fragili, ciorapii din lana servesc pentru a mentine cald iarna (Amintiti-va: cand dresurile sunt foarte groase, ele tind sa ingroase silueta. Si atentie, in functie de aspectul dvs., ei pot demonstra o tendinta chic sau pot reda un aspect vulgar), ciropaii din satin: scumpi si chic, ii veti gasi in magazine specializate.

Pentru femeile rotunde, stiti ca este mai bine sa evitati ciorapii grosi de lana. Densitatea lor accentueaza curbele si face ca picioarele sa para mai puternice decat sunt. Pentru purtarea acestui stil variat de ciorapi de toate felurile, trebuie sa acordati o atentie deosebita alegerii pantofilor. Din nou, daca pantofii au o forma prea groasa, riscul este de a obtine o silueta robusta. Pentru femeile rotunde, cel mai bine este sa alegeti ciorapi fini, de preferinta semi-opaci si sa ii purtati cu pantofi cu tocuri. Pentru femeile subtiri, fara nici o problema, pot fi purtati tot felul de ciorapi, modele de lana groasa, diverse modele de plasa si altele asemenea.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…