De ce se strica telefoanele

0 Shares
0
0
0

Stim cu totii ca atunci cand intram pe internet vedem foarte multe topicuri de genul problema touchscreen Huawei, problema difuzoare Sony si altele similare pe toate forumurile de specialitate. Daca vreodata te-ai gandit ca doar tu ai probleme cu telefonu tau afla ca realitatea nu este asa si ca aproape toti utilizatorii de telefoane inteligente au astfel de probleme mai devreme sau mai tarziu deci nu trebuie sa disperi.

In cele ce urmeaza iti explicam care sunt cele mai comune cauze pentru care telefoanele se strica. Atunci cand ti se strica telefonul si nu mai merge la standardele dorite apare un moment neplacut in viata fiecarui utilizator si acest lucru apare fix atunci cand nu te astepti si coincide in mod surprinzator cu momentul in care telefonul tau iti era cel mai bun prieten si aveai cea mai mare nevoie de el.

Ei bine pentur anumite probleme care apar la sistemele de operare sau probleme care vizeaza circuitele interioare, utilizatorii nu au nicio vina dar pot fi si unele cazuri in cate utilizatorii sunt cei mai mari vinovati asa cum poti vedea mai jos. Daca te identifici in vreuna din situatii poti face totul pentru a schimba acest lucru pe viitor.

De ce sunt utilizatorii vinovati? Lucrurile sunt simple. Cei mai multi utilizatori isi neglijeaza foarte mult telefoanele si nu le ofera protectie. daca dispozitivul este protejat cu ajutorul unui geam special de protectie pentru ecran sau este pus intr-o husa speciala, in cazul impactului cu obiectele dure sau cu solul telefonul este protejat si are sanse foarte bune sa ramana intact si sa nu se strice.

Unele dintre cele mai des intalnite probleme si defectiuni care apar cel mai des la service indiferent de modelul telefonului sau de marca sunt urmatoarele.

Telefoanele nu sunt protejate corespunzator pentru socuri. Mai exact telefoanele nu au huse si nici folii de protectie si in timpul impactului ecranul se sparge sau se crapa. Daca vrei sa iti inlocuiesti display-ul sau touchscreen-ul operatiunea nu este complicata in cazul angajatilor de la service dar de cele mai multe ori implica o cheltuiala pe care nimeni nu si-o doreste dar care uneori este inevitabila.

O alta situatie in care trebuie sa fii fericit daca doar touchscreen-ul se strica si nu si alte componente este momentul in care telefonul intra in contact cu apa sau cu diverse lichide. Circuitele pot fi afectate iremediabil. Sunt foarte multi utilizatori care deschid telefonul imediat pentru a vedea daca mai functioneaza si incearca sa il usuce utilizand un uscator de par. Este gresit si poti retine asta. Daca nu o poti retine noteaza-ti undeva la vedere, chiar si pe perete. Cel mai bine este sa dai bateria jos daca poti si sa scoti cartela si sa cauti rapid un service care se ocupa de telefoane in care sa duci telefonul pentru constatare si pentru a determina daca se mai poate rapara. Nu pune telefonul la incarcat atunci cand a intrat in apa sau in alte lichide pentru ca ii vei arde circuitele si problema aceasta este iremediabila sau foarte costisitor de reparat.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…