Husele telefon, o posibila afacere banoasa

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil a devenit un accesoriu fara de care nu ne mai putem imagina cum ar fi viata fara sa fim mereu in priza cu ultimele noutati, in special cele de pe retelele de socializare. Din pacate, am uitat sa socializam fata in fata si o facem mai mult prin intermediul acestor retele, ceea ce nu este un lucru tocmai benefic pentru noi si viata noastra sociala.

Telefonul si aplicatiile sale ne fac sa fim cat mai putin sociabili si sa ne inchidem in noi. Iesim mai putin in oras cu prietenii si chiar daca se intampla acest lucru, tot cu ochii in telefon vom observa ca stau tinerii lipiti zi si noapte de acest gadget.

Adevarata menire a telefonului este aceea de a vorbi cu apropiatii si prietenii atunci cand acestia nu sunt langa noi. Daca inainte telefoanele vechi erau cele fara de care nu ne putem imagina cum ar fi sa nu mai vorbim cu prietenii nostri chiar daca pana trimiteam un mesaj cu ajutorul tastelor dura mult mai mult decat cele cateva secunde de astazi, si la ele avea huse telefon care sa le protejeze, fie de praf ori vant sau ploi.

Husele nu au fost inventate pentru a fi vandute fara a-si avea vreun rost. Rostul acestora este sa va protejeze gadgetul indiferent de vreme. Daca inainte husele nu aveau un aspect comercial, acum acestea sunt mai mult decat niste huse de protectie.

Sunt foarte amuzante si parca te atrag sa le cumperi chiar daca pretul nu este intotdeauna cel la care ne-am gandit noi initial. Chiar daca acestea pot costa ceva mai mult decat ne-am propus noi sa investim, nu uitati ca rolul lor este foarte bine determinat.

Alegeti calitatea in detrimetul banilor pe care vi i-ati propus sa ii cheltuiti. Chiar daca veti da ceva mai multi bani, investitia merita. Nu veti merge la prima izbitura a telefonului cu el in service.

Husele, o afacere

Cine doreste sa castige cativa bani de cheltuiala in plus fata de cei de la parinti se poate apuca de o mica afacere care, cine stie, va creste in timp. Cumparati la reducere cateva zeci de huse samsung galaxy s7 pe care sa le vindeti pe Internet la preturi mai mici decat le gasesc clientii in magazinele de specialitate.

Ganditi-va ca daca veti da o husa cu 5 lei mai ieftina decat in magazine va veti atrage mai multi clienti decat orice alt magazin. Cumparati produse de calitate pentru ca in timp pretul lor sa creasca usor.

Pe site-urile din strainatate veti gasi foarte multe oferte de huse samsung galaxy s6 edge si nu numai, E-bay-ul fiind celebru pentru comenzile pe care clientii le fac zilnic. Produse de calitate veti gasi la preturi foarte mici. Asta inseamna atragerea de noi clienti in fiecare zi care sunt dispusi sa cumpere cat mai multe produse de calitate.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…