Iata care sunt avantajele unei vopsele de par fara amoniac

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp se pune accentual din ce in ce mai mult pe produsele naturale, care nu afecteaza in niciun fel sanatatea noastre, dar nici mediul inconjurator. Prin urmare, credem ca si tu ai auzit despre vopseaua fara amoniac si despre beneficiile pe care acesta le are.

Iata in continuare care sunt avantajele unei vopsele de par fara amoniac si de ce este important pentru parul nostru sa folosim o vopsea cat mai noninvaziva, precum: Vopsea semipermanenta Londa.

Inainte de a vorbi despre vopselele fara amoniac, este important sa stii ca amoniacul este un produs chimic, mai usor decat aerul si care poseda un miros intepator.

Bineinteles ca amoniacul poate provoca atat reactii moderate, cat si niste reactii destul de complicate. Mai precis, acesta poate irita ochii, nasul si gatul, dar poate duce si la dificultati de respiratie, arsuri, degeraturi si chiar poate provoca aparitia unui edem pulmonar.

Prin urmare, probabil ca te intrebi de ce are nevoie o vopsea de par de amoniac, mai ales ca poate provoca atat de multe reactii adverse. Vopseaua de par, chiar daca are amoniac, nu poate provoca reactii atat de grave, dar asta nu inseamna ca toate persoanele pot suporta vopseaua cu amoniac.

Din acest motiv multi producatori, dar si specialisti, recomanda sa testezi mai intai vopseaua fie in zona perciunilor, fie in zona cefei, pentru a vedea daca pielea ta o poate suporta.

Care este mare avantaj al amoniacului intr-o vopsea de par? Ei bine, amoniacul ajuta culoarea sa patrunda in virile de par si sa ramana acolo o perioada cat mai lunga. Bineinteles, ca acest procedeu dauneaza parului, lasandu-l de multe ori uscat.

Prin urmare iata de ce sa optezi pentru o vopsea de par fara amoniac, precum: Vopsea fara amoniac Londa Professional 10/81o vopsea ce este capabila sa acopere cu pana la 50% firele de par alb si sa reziste pana la 24 de spalari.

  1. Vopseaua fara amoniac nu este agresiva cu firele de par. Nu usuca si nu degradeaza parul, ci dimpotriva ii ofera acestuia un aspect natural, matasos si stralucitor.
  2. Vopseau cu amoniac poate acoperi firele albe sau gri. Mai mult decat atat, datorita evolutiei tehnologiei, vopseaua fara amoniac poate obtine rezultate comparabile cu cele ale unei vopsele clasice.
  3. Scapi de mirosul intepator.
  4. Contribui la protejarea aspectului parului tau si eviti alergiile.

De asemenea, unele vopsele fara amoniac sunt recomandate si in sarcina. Dar pentru a te asigura ca acest lucru este recomandat, citeste cu mare atentie eticheta produsului ales. Iar daca ai dubii, nu ezita sa te adresezi medicului tau, cu siguranta acesta iti va spune daca o poti folosi sau nu.

Daca iti doresti un par viu colorat, asta nu inseamna ca trebuie sa apelezi de fiecare data la chimicale. Ci la fel de bine poti opta pentru o vopsea mai prietenoasa cu parului tau, dar care sa iti ofere aceleasi rezultate. Alege o vopsea de calitate, aplica produsul corect si cu siguranta rezultatele vor fi extraordinare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…