Intelegerea diferitelor tipuri de camere de securitate

0 Shares
0
0
0

Exista cateva specificatii esentiale de cautat atunci cand alegeti una din multimea de camere video Hikvision. Daca va orientati catre un sistem monitorizat, incepeti prin a compara furnizorii si ofertele de a alege unul perfect pentru casa dvs.

Camere de securitate wireless vs. cabluri

Camerele wireless sunt usor de instalat si de repozitionat, dar veti dori sa verificati periodic nivelul bateriei pentru a va asigura ca sunt complet alimentate. Unele camere de securitate exterioare operate cu baterii necesita o gaura mica pentru a monta camera in exterior.

Alte camere de supraveghere wireless sunt dotate cu instrumente de montare adezive, fara foraj si usor de indepartat din proprietatile de inchiriere.

Camerele de securitate cu fir pot necesita instalare profesionala si foraj pentru a le conecta la o priza pentru a alimenta sistemul de inregistrare al camerei de securitate.

Sisteme de camere de securitate monitorizate DIY

Sistemele de securitate casnice (DIY) pot fi eficiente din punct de vedere al costurilor si sunt convenabile cu portaluri online si tehnologie inteligenta.

Dar, retineti cateva fapte. Majoritatea sistemelor de supraveghere DIY nu conecteaza automat serviciile de monitorizare 24/7 pentru a va tine mereu in alerta. Unele vin cu sprijin limitat si pot fi mai scumpe pana la urma.

Sistemele monitorizate de securitate la domiciliu de la furnizorii de top ofera notificari si servicii automate de urgenta chiar si atunci cand sunteti plecat. Casa dvs. este intotdeauna conectata la un serviciu pentru a va controla si sprijini problemele de siguranta cu usurinta.

Caracteristici de top ale camerei de securitate pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a cumpara camera/camerele:

Calitate video de inalta definitie (HD)

Cu cat este mai mare rezolutia camerei, cu atat imaginile sunt mai clare. In mod ideal, veti dori o rezolutie de 1080p sau mai mare pentru o vizualizare cat mai buna.

Retineti ca, daca conectati camera la un inregistrator video digital (DVR) pentru a inregistra inregistrarile camerei dvs., va trebui, de asemenea, sa fie compatibil HD pentru a avea fotografii si videoclipuri clare.

Viziunea de noapte

Viziunea nocturna clara este una dintre cele mai importante caracteristici pentru camerele de securitate in aer liber.

Pentru a obtine cea mai buna si mai stralucitoare vedere de noapte, luati in considerare o camera cu tehnologie infrarosie (IR) care trimite lumina stralucitoare pe lungimi de unda.

Numarul de LED-uri infrarosii utilizate intr-o camera determina cat de departe va putea sa va afiseze clar camera de securitate in aer liber. Cautati camere de supraveghere care au cel putin 100 de metri sau mai bine vizionarea nocturna.

Multe modele au, de asemenea, un intrerupator IR integrat care permite si dezactiveaza automat tehnologia infrarosu in functie de conditiile de iluminare.

Functie panoramica, inclinare si zoom

Camerele cu functionalitate panoramica, inclinare si zoom telecomanda sunt ideale pentru a oferi acoperire in zone mai mari si permite utilizatorului sa obtina cel mai bun unghi de vizualizare posibil fara a repozitiona fizic camera.

Telecomanda dispozitiv mobil

Multe camere de securitate externe disponibile astazi sunt capabile sa transmita un flux direct pe dispozitivul dvs. mobil. Daca doriti sa va puteti inscrie in timpul zilei sau in timpul deplasarii pentru perioade indelungate, aceasta este o caracteristica valoroasa.

Asigurati-va ca alegeti o camera compatibila cu dispozitivul dvs. In general, accesul la distanta, alertele mobile sau functiile bazate pe cloud necesita taxe lunare sau anuale cu furnizorul de monitorizare a securitatii acasa.

Un alt amanunt foarte important, iar acesta nu tine de specificatiile tehnice si de performantele camerelor; este acela de a solicita ajutorul unui specialist, care sa va instaleze camerele.

In plus, acesta va poate recomanda de exemplu sa va indreptati atentia spre cele mai bune camere video Hikvision, sau spre camere de supraveghere de la un alt producator de top, pe care le-a instalat pana in clipa de fata, si care isi indeplinesc sarcinile fara probleme.

Tineti cont de experienta unui specialist, pentru ca acesta va va recomanda de fiecare data cele mai bune camere video.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care vizitati un magazin offline, sau atunci cand accesati un magazin online precum ShopRunner, pentru a va alege camerele de supraveghere.

0 Shares
You May Also Like