Probleme si solutii comune pentru iPhone XS

0 Shares
0
0
0

iPhone XS este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de la Apple, si se mandreste cu unele dintre cele mai interesante functii. Indiferent daca este vorba despre ecranul OLED, spatiu de stocare adecvat, o camera minunata sau procesorul A12 Bionic, va veti bucura pur si simplu de timpul dvs. cu caracteristicile acestui telefon.

Cu toate acestea, chiar si cele mai bune telefoane vin cu partea lor de probleme, iar acest dispozitiv foarte performant nu este o exceptie. Multi oameni au raportat unele probleme in timpul utilizarii acestui dispozitiv.

Cunoasterea unor solutii rapide va poate ajuta sa le abordati cu usurinta, insa mai intai de toate este indicat sa va pastrati dispozitivul intr-o husa compatibila si sa ii aplicati un geam de protectie din sticla, pentru ca in caz contrar, in urma primei cazaturi pe o suprafata dura, va fi necesara o inlocuire display iPhone XS.

Chiar daca va veti proteja telefonul, va puteti confrunta si cu alte probleme, precum cele care urmeaza:

Telefonul nu se incarca

O multime de oameni s-au confruntat cu aceasta problema pe dispozitivul lor iPhone XS atunci cand l-au conectat cu cablul sau incarcatorul pentru incarcarea dispozitivelor. Problemele se pot manifesta in mai multe moduri. In timp ce in unele dintre dispozitive, incarcarea nu incepe atunci cand telefonul ramane in modul de repaus, pentru multi utilizatori, procesul de incarcare incepe atunci cand ating telefonul.

Prima data, este necesara verificarea incarcatorului pentru ca acesta sa nu fie deteriorat. Se poate testa incarcarea si cu un alt incarcator, iar daca rezultatul este acelasi, poate problema este una software.

Metoda 1: Verificarea versiunii iOS

  • Verificati daca dispozitivul are cea mai recenta versiune a software-ului iOS 12.0 pe care Apple a lansat-o pentru iPhone si iPad.
  • Daca intampinati probleme in timp ce incarcati telefonul, puteti accesa Setari la General si Actualizare software pentru a va asigura ca telefonul dvs. utilizeaza cea mai recenta versiune a software-ului.
  • Problemele de incarcare pot fi rezolvate de indata ce mergeti pentru o actualizare software.

Daca problema nu poate fi astfel remediata, este necesar ca telefonul sa ajunga in service pentru ca specialistii sa verifice mufa de incarcare, si sa o inlocuiasca daca este cazul.

Wi-Fi lent si viteza de date mobile lente

Unii oameni au observat ca datele mobile si viteza Wi-Fi sunt mult mai lente decat cele evaluate la conectarea la mobil. Se poate incerca o rezolvare din setarile telefonului, astfel:

  • Accesati Setarile si apoi mergeti la General, Resetati si optati pentru Resetarea Setarilor de retea pentru a schimba sau reintroduce parola Wi-Fi si poate fi suficient pentru a va ajuta sa recuperati viteza.

Problemele din software pot duce la aceasta problema, de aceea merita sa verificati daca utilizati cea mai recenta versiune a software-ului de pe dispozitiv.

Daca nu se remediaza astfel problema, nu ar fi o idee rea aceea de a va duce telefonul intr-un service, pentru ca tehnicienii cei mai buni in reparatii iPhone sa vada despre ce este vorba si cum pot remedia problema.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…