Secrete pentru o izolare termica buna a casei tale

0 Shares
0
0
0

Secrete pentru o izolare termica buna a casei taleCu ajutorul celor de la  www.saluscontrols.ro vei putea identifica mereu un tip de termostat potrivit pentru casa ta. Daca esti in cautarea unor solutii de izolare termica a casei tale, ai la dispozitie cateva pe care le poti folosi cu succes.

Majoritatea oamenilor apeleaza la o izolare clasica, executat cu ajutorul polistirenului expandat, cel care prezinta o eficienta ridicata si are un pret destul de mic.

O asemenea lucrare poate fi facuta la pret optim pentru tine si iti ofera posibilitatea de a pastra mai bine caldura in locuinta ta, fara a plati facturi mari la intretinere in fiecare luna. Acum au aparut pe piata de profil si alte solutii de termoizolare a locuintelor, multe dintre ele avand un pret avantajops si oferind un confort sporit.[adsenseyu1]

Se poate executa o termoizolare corespunzatoare si cu ajutorul unui sistem din blocuri din aschii de lemn mineralizate. Acesta include mai multe materiale care izoleaza termic, printre ele gasindu-se inclusiv polistirenul expandat si vata minerala bazaltica. Alti oameni recurg la blocurile ceramice pentru a putea sa isi izoleze locuinta asa cum ei doresc.

Mai multe tipuri de caramida folosita in cadrul proiectelor de constructii ofera o termoziolare buna a unei incaperi, insa ele au nevoie si de o izolare termica suplimentara pe exteriorul cladirii respective. O solutie destul de ieftina folosita in constructii e reprezentata de BCA, blocuri care nu sunt prea scumpe si au o conductivitate termica destul de mica.

Multi producatori de materiale termoizolante iti pun la dispozitie si un alt material foarte bun in aceasta privinta, si anume spuma de rasina, ea rezistand foarte bine inclusiv la foc si avand, de asemenea, o conductivitate termica scazuta.

Daca vrei sa iti construiesti o casa noua poti folosi si un alt material termoizolant foarte bun. Acum au aparut pe piata si placi termoizolante facute din stuf, acesta fiind un material foarte eficient folosit de numerosi constructori datorita calitatilor lui incontestabile.

[adsenseyu1]

Nu numai aceste materiale de termoizolare sunt indicate pentru renovarea sau constructia unor locuinte, ci si alte materiale de constructie ce pot sa ofere rezistenta unei cladiri de-a lungul timpului, in orice conditii ar fi ea construita si oriunde ar fi localizata. Trebuie sa stii ca BCA-ul izoleaza mai bine decat caramida si betonul armat si e indicat pentru cei cu un buget mai restrans, care doresc sa aiba o locuinta bine izolata si rezistenta in timp.

Izolarea unei incaperi nu depinde numai de grosimea peretului, acest factor fiind important dar nu in mare masura. De exemplu, daca vrei sa izolezi termic o casa cu cresterea grosimii peretelui din caramida cu 20 de cm, acest lucru este echivalent cu aplicarea unui centimetru de polistiren expandat pe exterior. Si acoperisul este important pentru o buna izolare a unei case.

Expertii in domeniu sustin ca e preferabil sa ai un acoperis din tigla de beton, si nu unul de tabla, daca doresti ca locuinta ta sa fie cat mai bine protejata si izolata fata de mediul exterior.

0 Shares
You May Also Like