Unde poti gasi un laptop refurbished bun?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un laptop, trebuie sa stii ca ai de ales intre un echipament nou, un echipament second hand si un laptop refurbished.

Toate aceste trei categorii de produse vin atat cu avantaje cat si cu dezavantaje, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta putin despre acest aspect.

Ei bine, laptopurile noi nu au mai fost folosite de catre nimeni inainte, asa ca din punct de vedere estetic arata impecabil, dispun de performante foarte bune, insa sunt destul de scumpe, mai ales daca discutam despre laptopuri de la Dell, HP, sau alti producatori renumiti pe piata.

In ceea ce priveste laptopurile second hand, acestea sunt cele mai atractive din punct de vedere financiar, insa multa lume se fereste de ele.

In trecut, laptopurile second hand nu erau de cea mai buna calitate si daca se defectau, nu dispuneau de certificat de garantie, asa ca persoana care cumpara echipamentul trebuia sa suporte din propriul buzunar costul reparatiei.

Acum insa, exista laptopuri second hand i5 sau laptopuri second hand i7 care sunt de o calitate foarte buna, sunt produse care functioneaza fara probleme si care pot sa fie folosite cu succes in foarte multe scopuri.

Mai mult decat atat, laptopurile second hand vin acum cu o perioada de garantie la fel de indelungata precum echipamentele noi sau cele refurbished, asa ca pot reprezenta o solutie foarte buna pentru toti cei care au nevoie de un laptop pe care sa il foloseasca fie in interes personal, fie in interes profesional.

Exista insa si persoane care nu isi permit un echipament nou, insa nu sunt dispuse nici sa isi cumpere un echipament second hand, asa ca pentru ele cea mai buna solutie consta in achizitionarea unui laptop refurbished.

Un laptop refurbished este un laptop care a fost folosit o perioada scurta de timp dupa care din diferite motive a fost returnat producatorului. Acolo laptopul a fost testat, a fost supus unui proces de imbunatatire, a fost retestat, iar apoi scos din nou pe piata sub denumirea de laptop refurbished.

In ceea ce priveste aceste echipamente trebuie mentionat faptul ca ele au preturi super atractive in comparatie cu laptopurile noi, insa ca si performante sunt pe aproape. De multe ori, laptopurile refurbished au performante mai bune decat laptopurile noi.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, daca ai de gand sa iti cumperi un echipament pentru acasa, ai putea sa te orientezi cu incredere si tu la fel ca multe alte persoane spre un laptop refurbished.

Vei putea sa gasesti un astfel de echipament la un magazin de la tine din oras care comercializeaza astfel de echipamente, sau vei putea sa cumperi un laptop refurbished de la un magazin online care comercializeaza calculatoare, laptopuri si echipamente IT.

Pana la urma insa nu conteaza atat de mult locatia de unde vei cumpara echipamentul, ci conteaza sa iti alegi un echipament refurbished de la un brand de top, de care sa te poti folosi foarte mult timp de acum inainte.

0 Shares
You May Also Like
Despre realitatea virtuala

BlogDespre realitatea virtuala

Nu stim aproape nimic despre efectele pe termen lung ale realitatii virtuale asupra copiilor si asta ii ingrijoreaza…